Ida Zäta

Uppe med tuppen!

Idag är jag är jag uppe tidigt tidigt men allt för att få duscha i lugn och ro innan Pontus ska till jobbet och medans Felicia sover. När hon var mindre så var detta aldrig ett problem för mig då jag bara kunde lägga henne i babysittern eller på en filt på golvet och hon roade sig själv. Men allt eftersom hon växer och blir mer nyfiken och mobil så blir mitt duschande ett projekt i sig. Vist kan jag duscha på kvällen, men dels så känner jag mig inte fräsch på morgonen efter ändå och dels så är inte mitt hår det lättaste. I kväll kommer gamla kompisar från gymnasiet och därför ville jag känna mig extra fräsch så då får man vackert offra lite välbehövd sömn..

Min egentid som jag fick här om kvällen tillsammans med Lisa var helt underbar! Detta måste snart göras om och gärna bli en stående punkt i mitt liv. Det var så skönt att efter tio månader av mammaroll (som jag inte har någonting emot) så fick jag hitta mig själv igen. Det blev inte alls så mycket barnprat som jag trodde och jag kunde till och med slita mina tankar ifrån Felicia och hitta en blus till mig själv. Dock var det ändå hon som kammade hem storvinsten med en massa nya välbehövda kläder.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Idlisa

    Tycker också att det är lättast och skönast att duscha på morgonen. Jag har fått lägga upp det så att om jag ska raka benen och sånt som tar lite tid – så gör jag det på kvällen när mannen är hemma. Nästa morgon, när mannen hunnit gå till jobbet, hoppar jag bara snabbt in i duschen igen och bara tvättar håret. Omständligt men då hinner jag i alla fall duscha på morgonen 😉