Ida Zäta

De senaste dagarna..

Jag har haft problem med att logga in på bloggen sedan i måndags efeter uppdateringen, jag använder Safari i vanliga fall och det har bara inte velat fungera. Så nu testade jag Firefox och det tycks fungera dock synkar inte den så bra med min dator så jag hoppas att detta problem snart är löst!

De senaste dagarna så har det hänt ganska så mycket. I lördags besökte vi våra vänner Anna, Niklas och Olle som precis har flyttat in till en super mysigt lägenhet i centrala Ljusdal. Felicia och Olle ses inte så ofta men pussar utbyttes och jag tror att båda vart lite förtjusta. Söndagen var hemresedag och hejdå mormor, tillskillnad från när vi åkte upp så somnade Felicia så fort att bilen började rulla. Men efter hennes normala två timmars sömn så vaknade hon och var inte alls så glad över att sitta fast. Men efter lite frukt och mutning med mammas plånbok så rullade vi vidare. Väl hemma så började veckan med buller och brak då måndagsmårnar är lika med simskola för de minsta. Det är också höjdpunkten på veckan enligt Felicia, själv tycker jag också att det är väldigt mysigt! Igår var vi på öppna förskolan och ikväll har jag en date med Lisa i Kista galleria, tanken är att vi ska käka, shoppa och vara barnlösa mammor för en kväll. Jag gillar det skarp och längtar sjukt mycket!

Förutom att göra massa saker så fortsätter Felicia att utvecklas. Idag premiär använde hon pottan och var riktigt stolt när hon var klar. Hon har även fått en ny favoriträtt, korvstroganoff med ris!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    Nä, här ligger killarna i lä. Och bajs, jag är så impad, snacka om att konstiga saker impar mig nuförtiden. 😛 Kul Erika, då springer vi säkert på varandra.

  2. Erika

    Håller med Lisa. Ludwig vet nog inte vad han skulle göra med pottan… Vi ska oxå till Kista ikväll för mat och presentköp… Kanske stöter på varandra. Kram

  3. Lisa

    Va?? Kissa hon på pottan? Snacka om stor och smart (!!) tjej. 🙂 Känns som att E snarare skulle slicka på pottan än att ens sätta sig på den..hahaha Ser fram emot ikväll.