Ida Zäta

Blå och vit randig

Det gick hur bra som helst att vara borta och pyssla om sig själv igår. Avståndet var jobbigast men mest för att det är så fruktansvärt tråkigt att åka tåg själv. Jag vet inte hur många gånger jag tryckte uppdatera på facebook, instagram och mailen, visst hade jag musiken men ändå så blir det lätt långtråkigt. Det jag oftast brukar göra sådana gånger är att drömma mig bort, minnas från förr eller fantisera om framtiden. Denna gången fastnade tankarna i min förlossning, jag hade precis innan jag åkt läst Idlisas förlossningsberättelse och grinat stora tårar av lycka och igenkännande, det är så häftigt att föda barn trotts att det gör så fruktansvärt ont.

När jag kommer hem så är det en stålande glad Felicia som möter mig, jag blir överöst med pussar och hon kan liksom inte få nog av att säga mamma. Hon visar även stolt upp vad mormor har lärt henne under dagen, hon pekar numera på lampan! Min lilla stora tjej, mamma blir så stolt över dig. Sen var det min tur att visa upp nya frippen och klädinköpen som jag självklart inte kunde hålla mig ifrån. Jag har länge varit skeptisk till andra färger på Felicia än rosa och rött, trotts att jag i början använde väldigt könsneutrala färger men anledningen har varit att jag alltid ha fått frågan om hon är en kille. Dock har jag ändrat inställning efter att ha sett hur söt Saras lilla Emilia var i pojkvännens blåa kläder. Då vågade jag mig själv på den tidigare så förbjudna färgen och Felicia blev super söt, själv får jag bittert inse hur löjlig jag har varit.

159121

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Jag har själv en liten dotter på 7 månader och där är det bara rosa, haha. Men man kanske ska våga sig på någon annan färg nu:) men Felicias jacka är ju för söt, vart kommer den ifrån?

    1. idazäta

      Hej Malin!
      Rosa är väldigt fint och tjejigt men ibland kan det vara skönt att att se Felicia i någon annan färg 🙂
      Jackan är köpt på Lindex i somras..