Ida Zäta

Plask plask

Idag var det dags för babysim igen och precis som förra gången så var Felicia som fisken i vattnet. Det plaskades, skrattades och lektes till hon och alla andra barn var helt slut. I omklädningsrummet efteråt så var det en gråtfest som hette duga och barnlösa besökare gjorde inga glada miner åt vårat glada gäng. Men med lite mat i magen så somnade Felicia gått i bilen på vägen hem. Jag fick ju låna pappas eftersom våran är på verkstaden och i den kan vi bara ha babyskyddet då det är isofix på den andra barnstolen. Babyskyddet är dock lite litet för fröken och benen får liksom inte riktigt plats, men bättre än ingenting och förhoppningsvis så är våran bil lagad i morgon så att vi kan köra upp till Ljusdal.

Att gå på babysim är verkligen mysigt och jag rekommenderar det varmt även om jag själv var skeptisk till en början. Det ända som jag kan tycka är jobbigt är duschningen efteråt. Golven är så äckliga och det finns liksom ingen bra plats att sätta Felicia och det är inte lätt att duscha av ett barn i ministrålar. De som har mindre barn har köpt skötbord i plast på IKEA för en femtiolapp som de kan lägga sina små på, men Felicia stannar ju inte direkt på en sådan. Så det minus jag kan ge badhus i allmänhet är att de inte är anpassade för små.

Förutom att simma så har fröken utökat sin mun med ännu en gadd, tand nummer fyra kom igår. Hon är mäkta stolt och visar gärna upp dem för alla som ger en positiv reaktion efteråt i stil med ”meeeeeen så fiiiina tänder”.. I morgon är det öppna förskolan som gäller och den här gången så ska det vara öppet om vi inte ännu en gång har blivit lurade. Vad ska man säga, man kan inte lite på kyrkan.

109123109122

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karro

    Hej!
    Har du lust att dela med dig om var du hittat mallarna ovan? Så tydliga och bra att fylla i! Melwin fick sin första tand när han var fyra veckor (lite för tidigt för mitt tycke) och nu när han är fyra månader verkar det som att nummer två är på väg upp 🙂
    Kram Karro