The wild side of life – Ida Zäta
Ida Zetterquist

Ida Zäta

The wild side of life

Vi har haft en helt underbar familjedag på Parken Zoo i Eskilstuna idag. När vi vaknade i morse så kändes inte vädret så lockande och vi ifrågasatte om vi ens skulle åka. Men efter att ha spanat in vädret i väst så blev vi övertygade och sjukt glad är jag för det. Vi har haft en stålande sol hela dagen med endast lite tunna molnslöjor som svalkade skönt ibland, perfekt väder för att knata runt blad vilda djur. Massa djur har vi sett också, Felicia var minst intresserad. Hon tyckte att hennes egen art var spännande nog och har mest sysselsatt sig med människospaning hela dagen. Själv kutade jag runt och hade kameran framme i högsta hugg, men ska jag vara ärlig så är den nog inne på sista refrängen. Ny kamera och ny MacBook är ett måste snaras, jag ska bara vinna den där miljonen först. Förutom massa djur så bjöd parken på super god lunch, ja den var inte direkt gratis men tacobuffén var klart värt varenda öre! Vägen hem gick lite kringelkrokigt och vi lyckade slingra oss hem till min faster och små kusiner, perfekt slut på en perfekt dag. Men förutom alla äventyr som vi varit med om så var nog det största att Felicia började krypa idag, inte åla utan riktigt krypa! (Stolt mamma)

267121

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Ida Zetterquist

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.