Up and go – Ida Zäta
Ida Zetterquist

Ida Zäta

Up and go

Felicia tar stora utvecklings steg hela tiden just nu och jag känner verkligen att jag inte riktigt hänger med. Hon har ju precis lärt sig att åla och förflytta sig själv från rum till rum. Men det är gårdagens nyheter för nu är det bara stå upp som gäller. Hon hittar alltid något att ta fäste emot och dra sig upp, så igår inhandlades en Brio gå vagn. Utvecklingen från att vara väldigt lik Bambi på hal is till att stadigt ställa sig har hänt bara på en natt och nu känns inte de första stegen så väldigt långt borta. Hoppas dock att det dröjer några månader till, hon får nämligen gärna passera ett utan att gå. Men whatever happens, happens..

237121

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Ida Zetterquist

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.