Ida Zäta

Lekamera

Idag har vi haft det riktigt mysigt med kompisarna Emilia och Elisa. Som alltid när vi träffar barn så är Felicia väldigt framåt och vill klämma och känna lite, det kan i bland bli lite väl mycket så jag får vara väldigt snabb för att hinna med i svängarna. Det är dock mest i början och efter en stund så svalnar nyfikenheten en aning och de kan leka bredvid varandra i lugn och ro. Då finns det tid för oss mammor att prata skit, och det kan jag lova att det görs.. Om allt från barnkläder – föräldradagar – barnmat – leksaker och sjukdomar. Ämnena är det samma vilken mamma man än träffar och alltid finns det något nytt att diskutera, är inte det ganska så otroligt ändå?!

Vi dras dock fortfarande med tänderna och Felicia är inte riktigt lika glad som hon brukar vara. Det är också väldigt svårt för henne att somna på kvällarna så nattningen tar nu mer cirka två timmar, men då har vi en lekpaus i mitten också. Jag låter henne hållas så länge tänderna spökar, men sedan är det gamla rutiner som gäller igen. Det är nämligen aningen frustrerande ibland att hon inte vill somna till riktigt utan att hon ska trilskas. Men jag ska inte klaga för det hade kunnat vara värre.

117122

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. emma

    Det är därför jag tycker det är så skönt att umgås med andra mammor. Det är ingen som tycker man blir tjatig eller behöver bli irriterad över att samtalen avbryts för blöjbyte eller gråt:-) Jobbigt med tänderna, hoppas dom spricker upp snart så hon slipper ha ont!