Ida Zäta

Bullbak idag igen

Ja jag fick ett ryck och ville baka i morse men jag var tydligen alldeles för exalterad för jag glömde både socker och smör i degen. Jag har försökt kompensera med massor med smör och socker i fyllningen men vi får väl se vad det blir för resultat. Just nu ser de mest ut att simma i små smörpölar. Usch! Va äckligt det lät.. Jaja, den som smakar får se. Det är ju på misstagen man lär sig. I morse så var jag skamligt trött och gav Felicia till Pontus så att jag skulle få sova lite längre, men detta hjälpte tydligen inte för när han sen kom in med henne efter en timme så fortsatte jag sova. Felicia låg och roade sig själv, så det tackar jag för och är glad att hon är så snäll som hon är.

20120426-114814.jpg
Så idag har vi haft en mysmorgon. Testade att ge ersättning innan vilan men det var ingen höjdare eftersom hon då inte kom till ro och somnade som hon brukar göra vid tutten utan blev överträtt och ledsen. Stackar liten det är inte lätt alla gånger. Hoppas att hon sover gott nu och att hon är pigg och glad när hon vaknar! Då ska vi åka och handla så att jag kan göra ett nytt försök med bullarna i morgon.. jag SKA lyckas!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ourlovelylife

    Jag har en asbra tävling på bloggen just nu som passar till Felicias köksutrustning 😉 Puréburken är jättebra när man ska iväg någonstans och matningsskedarna är typ det enda som funkar för oss! Ville bara tipsa er 🙂