Ida Zäta

This is how we do it

20120425-110043.jpg
Så här har natten sett ut för våran del, jag är ganska nöjd och känner mig utvilad men vad tycker ni? Hon är fem månader idag och jag undrar hur era femmånaders beter sig på natten.

Om drygt en timme så kommer Erika och Ludde hit på lunchdate och om de har vagnen med sig så tar vi nog en promenad i det fina vädret efteråt. Jag tänkte bjuda på en Deer inspirerad sallad, med kyckling och keso till. Det ser alltid så gott ut det hon gör så jag hoppas att det ska smaka!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lelle

    haha såg nu att du frågade om 5månadersbebisar. trist, jaja du fick en uppdatering på en tremånaders också 😛

  2. Lelle

    Noah är 3 månader på måndag å han äter vid 20 på kvällen å sen sover han till ca 2 på natten, sen efter det går det i ca var 3-4 timme. bara bröstmjölk å på natten ammar han bara typ 10 min sen somnar om direkt (inte alltid men vanligtvis) så jag får ändå relativt mycket sömn, så hur kommer det sej att jag är så innihelvette sliten hela tiden? 😛

  3. queenj

    Min sover ca 12 timmar per natt med endast en matning. Jag tror det är för att jag inte gett mat varje gång hon vaknat förut utan bara nappen, och att hon somnat om direkt då 🙂 nu vaknar hon bara en gång för mat, och man blir som en helt ny människa med så mycket sömn;) Hon sover (oftast) från 19 till 07 och första matningen brukar vara vid 05 (ibland tidigare & ibland senare).

  4. ourlovelylife

    Somsagt:
    20.30 – bröstet/ersättning
    23 – bröstet
    ca 04 – bröstet
    ca 06 – bröstet
    08 – vaken 🙂

    Men det ser olika ut varje natt! Hon sover fortfarande mellan oss också. När hon sover mellan 21-04 har jag tänkt att lägga henne i egen säng, men det blir väl om flera år 😉