Ida Zäta

Having a bad hair day!

Natten var lite jobbig för oss båda, Felicia vaknade och ville vara vaken en timme mellan tre och fyra så vi tog sovmorgon i stället och har precis kommit hem från en långpromenad. Det va skönt att komma iväg igen för jag har haft svårt att hitta tillbaka till den rutinen. Felicia sover fortfarande så jag antar att hon fortfarande har sömn att ta igen. Senare idag ska vi förmodligen åka upp till Plantagen och köpa lite söta vårblommor att ha ute nu inför påsken. Men jag tycker att det är så svårt att veta vilka som håller. Förra året så kändes det som om jag fick uppdatera med nya mest hela tiden, så jag ska väl ta hjälp i år och fråga om råd. Blommor som inte behöver vattnas så ofta det är min melodi då vi ofta åker upp till Ljusdal och bevisligen inte kan lita på att min sambo sköter om dem. När vi kom hem nu från våran senaste resa så hade blommorna i köket fått lida, de tog inte igen sig så de hamnade i sopen.

263122263121

Idag har Felicia på sig super söta kläder! En heldräkt vrån Villervalla som hon har fått från sin mormor, en söt dreglis från KappAhl och snygg mössa som hon har fått av Erika och Ludde. Hon är som en lite karamell som man bara vill äta upp!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    Vilken fin dräkt!!! En riktig liten karamell. Bra prickat av mormor. Eller kan det kanske varit så att någon hintat att dräkten skulle passa prinsessan fantastiskt? 😉