Ida Zäta

Underbara vackra vårdag

Vi fick en väldigt bra start på dagen med en långpromenad på två timmar, jag ville verkligen inte komma hem utan bara fortsätta vara ute i det härliga vädret. Jag gick min runda med ansiktet mot solen, kisandes så att solstrålarna dansade på ögonfransarna och rensade hjärnan. Jag hade ingen musik utan bara fåglarnas kvitter som blandades med mina tankar. Det var tankar om livet, hur lycklig jag är, hur underbart det är att vara mamma och om sommaren. Jag längtar till sommaren, den bästa tiden på året.. inte bara för att jag fyller år utan för att den kommer med så mycket hopp, glädje och kärlek. Men promenaden tog slut och Felicia fortsatte att sova så jag drog en repa med dammsugaren. I morgon kommer det kompisar till både mig och Felicia och jag lossar så kopiöst mycket hår just nu (det är nästan så jag undrar om jag håller på att bli flint) så jag tyckte att det var bäst att få bort de.

I morgon kommer jag starta en tävling i samarbete med Lilla Hjärtat. I webshopen hittar du både pedagogiska och en hel del miljövänliga leksaker för barn, barnkläder och vardagslyx för kvinnor. Just nu firar Lilla Hjärtat 1 år och har därför superbra specialerbjudanden och fraktfritt. Så missa inte de utan gå in och titta.

testGillar du bilden? Jag har blivit tipsad om en härlig app av Madeleine. Den heter Frametastic och är för mig ett perfekt komplement till Instagram som jag använder en hel del. Jag testade den på promenaden idag och är helt klart fast!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.