Ida Zäta

Min sömntuta

Felicia har fortfarande inte fått någon feber efter vaccinationen tack och lov, men hon har sovit riktigt mycket. Hon sov hela eftermiddagen igår, hela natten i natt och nu sover hon igen. Men jag tar mer än gärna lite sömn än feber och skrik både för hennes och min skull. Själv har jag ju också fått sova riktigt mycket och känner mig både piggare från förkylningen och piggare allmänt så det har varit en riktigt bra dag hittills. Innan Felicia somnade så låg vi och myste i sängen och Skypade med mormor, det är tur att det finns alternativ till att ses när man inte bor så nära varandra att man kan träffas varje dag.

282121

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. soon to be

    Jag tror med att det är första barnet misstaget man gör, eller det är ju mycket man kommer ändra till nästa. Eller i varje fall jag ;). Man en BH kan man ju unna sig på något sätt finns ju inte så mycket kläder som sitter perfekt direkt efter födseln heller för den delen… Sen så kanske ens andra hälft faktiskt uppskattar det med… haha vet hur fula mina var i varje fall ;)! Ändå har jag sparat dom och hade tänkt ha dom, men icke idag ryker dom!!