Ida Zäta

Lugnet har lagt sig över hemmet

Jag fick trotts allt Felicia att sova en längre stund på eftermiddagen och efter det har hon varit som en strålande sol. Jätte skönt för oss båda för jag känner mig verkligen maktlös när hon är ledsen och otröstlig. Nu på kvällen så har vi badat vilket hon älskar och sen var det bara att lägga lilla fröken för natten. När hon gick och la sig så passade jag och Pontus på att mysa lite med varandra. Jag köpte jordgubbar när vi var och handlade som jag skar upp tillsammans med banan och som vi åt med vaniljyoghurt, hur gått som helst och väldigt somrigt. Men jag är också jätte trött så jag ska också gå och lägga mig. Jag hoppas på strålande sol i morgon för jag tänkte ge mig på milen. God natt ♥

282123

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ammi

    JAAA!! Imorgon vaknar vi till strålande sol, pigga och glada 🙂 Jag och Vimpen SKA ut imorgon!!

    Lycka till med milen, det kommer kännas grymt skönt!