Ida Zäta

Vaccination

Idag var det dags för Felicia tremånaders vaccination. En cocktail av difteri, stelkramp, kikhosta, Hib och polio. Jag var sjukt nervös innan och såg framför mig en gallskrikandes liten Felicia som inte gick att trösta. Så när Sara skulle sticka henne så darrade jag i hela kroppen, blundade och höll för Felicias ögon. Men gallskriket kom aldrig utan hon gnällde lite vid första sprutan men gav knapp någon reaktion på den andra. Jag blev så sjukt lättade och glad men självklart väldigt stolt också!

Nu ligger våran fina prinsessa och sover och själv ska jag passa på att också vila lite för efter helgens bandy så har jag blivit lite förkyld.

272121Så här glad var Felicia när vi kom hem efter vaccinationen ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Alexandra

  Va skönt att det gick bra 😀 Moa gillade inte när dom tog på henne och idag fick hon sin 5 månaders dos och ligger nu i feber ch är jätte gnällig 🙁
  Fin bild på lilla Felicia 😀

 2. Deer

  Vad skönt att det gick så bra! Hoppas hon slipper bli dålig av sprutorna. Harry blev väldigt gnällig när han fick sina 🙁 Idag skulle han ha tagit dos 2, men eftersom han fortfarande är sjuk sköt vi upp det till fredag istället.

  Kram

 3. Ami

  Vi mår bättre och bättre iaf 🙂
  Ja, det vore kul- jag behöver ta en runda på Panduro inför dopet också.

  Skönt att sprutorna gick så bra!! Vi ska ta nästa laddning vaccin på Måndag. 5 månaders-sprutorna!

  Kram