Ida Zäta

Underbar dag

Det är härligt väder ute med fem grader plus i solen. Jag skulle gärna ta en promenad med barnvagnen i detta solsken men Pontus och Felicia ligger och sover i sängen. När hon vaknar så ska vi åka till Pontus farmor och hälsa på och sen ska vi bege oss hemåt. Det är på två sätt, det ska bli skönt att komma hem men jag hade gärna stannat här uppe ett tag till. Bara njuta av det vackra vädret och hålla mamma sällskap som är sjukskriven efter knä-operationen. Men, men det är som det är, i morgon ska Felicia vaccineras och på torsdag får vi hem några mammor och bebbar så vi har ju lite saker att göra. Det är en strålande dag i alla fall och vi ska väl försöka njuta så gått det går!

262121

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.