Ida Zäta

Ljusdal

Det har gått jätte bra att åka upp till Ljusdal idag. Felicia sov som vanligt hela vägen och vaknade lagom till att vi svängde in på gården hos mamma och pappa. Sen vi kom hit så har hon vandrat från famn till famn och hon verkligen älskar sin mormor och morfar. De får pussa, busa och gosa med henne utan protest. Nu får till och med mormor vagga henne till sömns. Det är väldigt skönt för mig som annars alltid är den som sköter de, det blir liksom som lite semester och det är nästan så att jag saknar henne.

Själv ska jag också gå och lägga mig tidigt för jag var uppe med tuppen så jag är dödstrött och man vill vara pigg i morgon när vi ska titta på bandy. Så trevlig helg!

242121

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.