Ida Zäta

MAM Mini Cooler

Ja denna dag slutade precis som den började, inte på topp med andra ord. Både jag och Felicia har mått bättre. Hon har mat vägrat hela dagen så jag har verkligen fått hitta på trix för att lura henne. Till slut fick jag ringa Sara på bvc för att få lite tips. Nu sover hon dock och med tanke på dagen så borde jag också göra de. Trotts att det har varit en ganska så krävande dag i mamma rollen så hade vi en väldigt mysig stund på Stinsen med Erika och Ludde. Jag behövde verkligen de efter denna vecka med hemma dagar. När vi var där så passade jag på att uppdatera Felicias garderob och leksaks samling. Hon fick även en bitring från Apoteket som hon tok gillade. Det är en MAM Mini Cooler som man lägger i frysen och som sen bedövar hennes kliande tandkött när hon tuggar på den. Detta kanske kan skona hennes händer som annars konstant befinner sig i  munnen.

I morgon ska vi åka upp till Ljusdal, mysa med familjen och gå på bandy. Men innan vi åker ska vi till bvc och väga Felicia. Sara ville kolla så att allt stod rätt till med våran lilla tös. Vaccinationen skjuter vi upp till på måndag och hoppas på att hon är piggare då.

232121

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.