Ida Zäta

Lillans dumma mage

I går kväll så byttes våran glada lilla solstråle ut på två sekunder mot ett skrikande åskmoln. Stackars lilla tjejen hade ont i magen. Hon spände hela kroppen, blev knallröd i ansiktet och skrek i panik. Jag vyssade, testade att mata, lugna och gå runt men ingenting hjälpte. Då och då slappnade hon av i hela kroppen och lugnade ner sig lite, men så kom det tillbaka. Det går ju inte att beskriva hur man som förälder känner när ens barn mår så dåligt, man är så maktlös. Men tillslut så släppte det, jag matade henne och så somnade hon. Men vi hade ingen bra natt, hon var jätte orolig och jag har inte fått många timmars sömn.

Idag har det dock  varit lite bättre, hon vaknade vid halv nio och käkade och det kom lite pruttar. Sen kräktes hon över hela mamma, soffan och sig själv, det var som en fontän av mjölk som kom ut. Jag tor att det hjälpte lite för efteråt så badade jag henne och hon har aldrig plaskat och njutit så mycket. Nu har vi varit ute på en långpromenad, jag har hunnit duschat och Felicia sover fortfarande. Jag misstänker och tror att hennes magont beror på vad jag äter och att det är något som hon inte tål. Så jag ska börja se över min kost och vara bättre på att äta mat. Jag hoppas att eftermiddagen och kvällen ska vara lugn och att mitt lilla hjärta får må bra!

201121

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Idlisa

    Stackars liten 🙁

    Sv: Va kul att du säger så 🙂 Jag blir så glad för det blir som en bekräftelse att jag faktiskt är gravid. Det hela känns ju fortfarande så himla overkligt 🙂

    KRAM