Ida Zäta

Pretty in pink

Våran lilla solstråle skiner idag i sin rosa klänning som hon fick av familjen Kämpe när hon föddes. Till skillnad från igår så har vi inte några direkta planer. Vi ska åka och handla, men annars så blir det bara soffmys. Just nu har jag henne sovandes på bröstet och jag väntar på att min bh ska bli klar i torktumlaren. Det är nämligen så att lilla hjärtat kräktes ner hela mamma två gånger igår och båda mina amningsbhar åkte i tvättkorgen.. men vad gör väl de när hon tittar på en och ler med hela ansiktet efteråt. Jag har det hellre på mig och mina kläder än som en ond klump i hennes lilla mage.

Nu börjar hon vakna till igen så jag ska väl byta hennes blöja och göra oss i ordning för dagens mathandling. I kväll blir det ärtsoppa och pannkakor med Lisa och Niklas. Fyra är bättre än två vid middagsbordet tycker vi!

191122

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Hej! Gillar du inredning, med inriktning på den franska lantstilen & shabby chic? Då har jag kommit rätt. Jag kombinerar det gamla med nytt. I min blogg Hemlängtan visar jag er hur jag inreder, hur man bakar bullar i 15 cm klack, vardagen som en ensamstående mamma och mitt intresse för skyhöga stilettklackar. Numera finns även mizs -hemlängtan på Facebook. Joina oss gärna där. Välkommen!

  2. ourlovelylife

    Åh, så söt! Leia har en likadan klänning fast vit i strl 68 🙂 Felicia ser så stor ut jämfört med Leia, min klena lilla bebis!