Ida Zäta

The green frog

Dagen började ganska så bra, efter nattens ganska så långa matningar så fick jag en skön sovmorgon till halv tio. Det klarar man sig långt på sedan man blev mamma. Hon har bara vaknat två gånger i natt, men varje gång har det varit en bajsblöja som ska bytas efter matningen och det gör att hon vaknar till och det tar lite längre tid innan hon somnar om. Så vi var väl uppe cirka tvåtimmar vid varje tillfälle. Nu på morgonen har vi kramats och pratat skit med varandra. Det är så roligt nu när hon blir mer och mer personlig för varje dag som går. Hon utforskar verkligen världen med långa intresserade blickar och försöker få munnen att forma ljud. Just nu finns det tre roliga leksaker i hennes liv, det är grodan i babysittern som hon brukar prata med, blomman som spela musik och så den prasslande blomman som låter när hon sparkar på den.

Nu sover hon igen och jag ska försöka hinna käka någonting, dammsuga och göra mig i ordning för dagen. Vi tar nog en promenad på eftermiddagen för att hämta ut ett paket som har kommit. Det är våra sängkläder från Campadre, det ska bli så spännande att se hur de ser ut.

161124161123

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ourlovelylife

    Åh, vad hon är söt!

    Ang. Leias sovrutiner så går det mycket bättre! När vi orkar så lägger vi henne i egen säng där hon oftast somnar efter ett tag, men de senaste dagarna har vi varit tröttare så då har hon fått sova mellan oss direkt. Hon somnar då på en gång så varför ska man bråka med henne då liksom 🙂 Hur går det för er?

    Kram!