Ida Zäta

Helgens alla dagar

Helgen var så klart helt fantastisk med massa mys. Mormor kom sent på fredag kväll och Felicia var riktigt kinkig, det var bara mamma som dög och ingen annan. Till slut så somnade hon och vi andra satt uppe och myste framför tven en stund till. Hon sov jätte bra hela natten och vi alla vaknade pigga och utvilade på lördagsmorgonen. Vid elva tiden kom min faster och hennes familj hit för att hälsa på, de har varit sjuka så dom hade inte träffat Felicia än. Thindra som är sex år njöt av att hålla bebisen, hon satt säkert en kvart och bara tittade på henne. Barn är så söta när de är snälla och lugna.

På eftermiddagen gick mamma, jag och Felicia på en promenad till min mammas moster. Hon blev så klart jätte glad när vi kom och bjöd på massa gott fika. Sen gick vi förbi min farmor och farfar också och fick ännu mera fika och på kvällen bjöd vi in Niklas och Mikaela på älgskavsgryta. Så det har varit mycket folk runt oss hela helgen och massor med fika. Det var kanske inte så konstigt att Felicia bjöd på en riktig sovmorgon dagen efter, halv elva tyckte hon att det var dags att göra morgon. Inte helt fel tyckte vi andra. Sen rullade dagen på ganska så fort tills mormor skulle åka.

Idag har det bara vart vi två.. vi har pratat, skrattat, sjungit och kramats. En riktigt bra dag med andra ord. Vid tolv tiden åkte vi och handlade och då somnade Felicia, hon sover fortfarande så jag passar på att röja upp lite här hemma efter helgens alla besök. I kväll har vi mat date med Lisa och Niklas så Felicia och jag går nog dit när hon har vaknat.

161125161126

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.