Ida Zäta

Den fruktade dagen..

..Fredag den 13!!

Nä jag inte alls skrockfull, faktum är att jag själv är född fredag den 13 och de var för mig en ganska så bra dag. Den här dagen kommer nog också att vara ganska så bra för Felicia har ännu en gång bjudit mamma på en riktigt skön natt. Vi har sovit i tio timmar(!) med två matningar vid tre och sex så denna mamma är bra nog utvilad. I kväll kommer den efterlängtade mommen hit också, vet inte vem som längtar mest (jag anar att det är hon). Jag tycker att det är väldigt tråkigt att vi bor så långt ifrån varandra (30mil) för jag hade gärna kunna åka hem dit när jag kände för de, nu måste man planera mera och det blir ju inte allt för ofta. Jaja, det är var det är. Annars bjuder dagen på bättre väder  än igår så jag ska försöka hinna med både en promenad och handling, kylen ekar tom och blöjorna börjar sina så det är verkligen dags att fylla på och absolut våran första prioritet, men det hade varit så skönt med en promenad.

121127

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. idazäta

    Hej va roligt att du gillar de jag skriver. Grattis till tillskottet i eran familj, hoppas att du mår bra och att allt flyter på. Jag har faktiskt tänkt på vad den största utmaningen har varit och jag tycker generellt sett att det har varit väldigt lätt. Men det skulle nog vara den veckan när hon ville vara vaken hela nätterna och jag knappt fick sova.. men i det stora hela är hon ju väldigt snäll 🙂 Jag hade förväntat mig att det skulle vara svårare 🙂

  2. Karro

    Hej! Har läst din blogg ett tag nu och det är så spännande att följa Felicias utveckling. Hon är helt bedårande söt 🙂 Väntar mitt och sambons första barn i början av maj! Vad har varit den största utmaningen sedan Felicias föddes?