Ida Zäta

Älsklingen våran

Dagarna bara flyger iväg, på söndag blir Felicia en månad gammal! Det känns helt overkligt och galet. Vi har redan avverkat nästan två klädstorlekar (50 och 56), kommit över 4kg och börjat känna igen mamman. Själv har jag gått ner alla gravidkilona plus två till, fått lite extra töjbar hud runt magen och super stora boobs.. men bästa av allt är att jag kommer i mina älskade jeans igen. Jag älskar mammalivet och njuter för fullt, därför blir mina uppdateringar här lite hattiga och inte alls lika många.

Nu är vi uppe i Ljusdal hos mommen och moffen. Vi blir bortskämda med god mat och hembakat fika varje dag. Sen får vi så klart massor med besök och alla vill så klart se vårat lilla underverk. Idag var jag och Felicia upp på mormors jobb (hon jobbar som lärare), barnen hade väntat hela dagen och var helt till sig när vi äntligen kom. De stod i fönstren och väntade och jag kände mig som en sockerbit i en myrstack så fort vi klev innanför dörren, men det var helt underbart!

Felicia är ju så snäll, hon sover igenom alla utflykter och vaknar enbart för att äta. Oftast hinner vi hem mellan måltiderna så det är inte ofta som jag måste dra fram pattarna offentligt, vad mer kan man begära?

Nu väntar vi på att grannarna ska komma in och snusa, sen ska vi göra kväll och lägga oss. I natt fick vi sova riktigt bra, hon la sig vid elva, vaknade vid två och sedan sov hon till halv sju innan det var matdags igen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.