Ida Zäta

Lilltjejen blir stor

I går var det söndagsmys på hög nivå. Det började med att Felicia sov jätte bra under natten, mamman behövde bara gå upp en enda gång och mata sen var lilltjejen nöjd, så jag kände mig på ett strålande humör. Mitt på dagen sen så var det julbak hemma hos fam.Olsson, det blev massor med pepparkakor blandat med mys och snus på Felicia. Det var svinkallt ute och jag upptäckte att jag måste köpa en ny jacka eller använda täckbyxor varje gång jag ska gå på promenad. Jag blev jätte kall om baken och det känns inte helt hundra eftersom jag fortfarande inte är helt läkt.

När vi kom hem så blev det soffmys och efter middagen så bullade vi upp med skumtomtar och rocky road godis framför Allt för Sverige. Jag försökte komma i säng ganska tidigt, jag tror att jag somnade vid elva. Men sen ville lillskrutt upp klockan två och inte somna om riktigt förrän vid åtta. Även om jag slumrade några gånger på soffan med henne så kände jag mig ändå helt död, så jag somnade om när hon väl somnade in riktigt och fick sova till elva. Galet skönt och hur välbehövligt som helst! Hade jag inte kunnat somna om så hade man ju varit som en zombie på dagarna, eller ja mer än man redan är då vill säga.

Idag har vi varit på BVC för att väga och mäta. Jag måste verkligen ha grädde i tuttarna för hon har ökat med 400g på knappt en vecka. Hon väger nu mer 3940g och är 53cm lång. Våran lilla bebis blir stor och jag tycker redan att det går för fort!

12121

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.