Ida Zäta

Lazy day

Gårdagen var helt galen. Jag var hos barnmorskan i Märsta redan klockan nio på morgonen, i vanliga fall så sover jag och Felicia till minst tio. Men jag måste gå och få mina stygn tittade på. Jag behövde bara sy fem stygn efter förlossningen och de första dagarna så hade jag inga problem alls. Men sen vi kom hem så har smärtan bara blivit värre och värre så i början av veckan så tog jag mod till mig och tittade i spegel. Igår fick jag bekräftat de jag befarade, två av stygnen har släppt så jag har haft ett öppet sår i typ två veckor. Det tråkiga är att de inte kan göra något åt det nu eftersom det redan har börjat läka isär men jag är orolig att detta ska på verka mig för resten av livet. Just nu har jag konstant ont och jag kan bara hoppas på att det går över för det är inte direkt praktiskt då jag bara kan kissa i duschen med rinnande vatten eftersom smärtan annars är så fruktansvärd (som att strö salt i ett öppet sår). Men nog om de, efter att vi hade varit hos barnmorskan så var vi hemma och käkade lunch och åkte sedan in till stan för att hälsa på Pontus på jobbet.

Tågresan gick så bra och lillan bara sov hela tiden. Vi passade även på att säga hej till mina kollegor när vi ändå var inne i stan och det var riktigt roligt att få visa upp lilltjejen. Pontus kollegor tycke också att det var roligt att träffa henne, de hade gjort en jätte fin blöjtårta till henne  som var riktigt söt.

När vi skulle gå hem sen så började jag må riktigt dåligt, helt slut i kroppen, kall och kissnödig. Vägen mellan tågstationen och hem var vidrig. Det gjorde inte ont någonstans men benen ville inte bära upp min kropp så Pontus fick flera gånger stödja mig så att jag inte skulle ramla. Väl hemma så bytte jag blöja på lillan, matade henne och gav henne till Pontus. Själv hoppade jag in i duschen och stod länge länge och värmde mig. Sen kröp jag ner i sängen och somnade som ett barn. Då bestämde jag mig för att dagen skulle bli riktigt lugn och det har den verkligen varit. Vi bara suttit på soffan och slappat framför tven, tvättmaskinen har också fått gå varm och vi har nu massa ren tvätt vilket känns väldigt skönt. Morgondagen blir också lugn, vi ska nog bara åka upp på ICA och handla massa gott till helgen, samt massa choklad så att vi kan göra julgodis. Sen blir det fredagsmys med Idol!

8121

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.