Ida Zäta

Vi har hittat tummen

Alla veckodagarna flyter ihop så härligt nu, det finns inga måsten. Helgen har varit full av nyfikna släktingar som vill få sin första glimt av våran lilla ängel. Det har varit väldigt roligt att få visa upp henne, för man är verkligen stolt men man blir väldigt trött också som nyblivna föräldrar. All energi som man har vill man ju lägga på sin lilla tös och då finns det inte så mycket kvar till annat. Men det har ändå funkat bra.

Min mamma kom ner i söndags också och åker hem idag. Det är så mysigt att ha henne här och det känns tryggt att ha någon att fråga och rådgöra med, samt att det är helt okej att få bli lite uppassade på också!

I morse när jag satt och ammade och myste med Felicia så hittade hon sin tumme. Det är så gulligt med barn som suger på fingrarna men det är ingenting som jag vill att hon börjar med. Dels ä det svårare att vänja dem av med att suga på tummen än att suga på en napp men det är också väldigt mycket mer bakterier på händerna. Så jag ska fortsätta att introducera nappen när hon vill snutta och hoppas på att det är ett vinnande koncept för fröken.

Nu sover hon så sött i sin säng och jag sitter i soffan och tittar på teen mom. Klockan två kommer barnmorskan på hembesök och det ska bli spännande att se hur mycket hon väger nu. Hon äter ju med två till tre timmars mellanrum och i går kväll när jag matat henne för natten så kunde jag i alla fall pumpa ut 80ml mjölk som jag frös in, en timme senare matade jag henne igen. Så man kan lugnt säga att det finns mat i dessa tittisar.

6121

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.