Ida Zäta

Vecka 40

Då jag var lite bitter igår och kände mig allmänt deppad så uppdaterade jag aldrig den nya veckan. Är ju inne på slutspurten med idag bara sex dagar kvar till BF. Igår kväll så tog Lisa med mig ut på en välbehövlig promenad, höll ändå ett ganska så bra tempo tycker jag själv, ca 3km på 40 min är inte illa för en vandrande valross. Jag fick lite mer sammandragningar och var tvungen att stanna två gånger, för att andas igenom dem. Natten har också varit hårdare mot mig, massa menssmärta och sen tre intensiva värkar.. Men det har slutat vid tre och så har jag somnat om.

Vikt: 65,5 kg (Start: 59 kg)

Midjemått: 102 cm (Start: 72 cm)

v40

Bebis

Nu är bebisen helt klar och väger mellan 3,5 till 4 kg och är mellan 48 och 52 cm lång. Nu är det riktigt svårt att röra sig i magen. Trots platsbrist i magen kan det dröja två veckor till innan den vill ut.

Du

Magen är ungefär lika stor som i förra veckans kontroll. Det är dags för din bebis att komma ut nu. Många kvinnor går över tiden med 14 dagar och ibland lite till. Har du inte packat BB väskan ännu så är det hög tid att göra det nu. Lycka till!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna W

    Fina gravida Ida!
    Börjar du vara nå less vännen? 🙂 Jag tror baske mig att lilla Grilla är kommen till världen på torsdag den 17. Kämpa på vännen. Kram från mig.