Ida Zäta

Äntligen fredag

Att lillan i magen är som ett vilddjur har jag redan berättat men å vad jag längtar tills den här sista tiden är över. Det värker i hela kroppen, det maler i mina höfter och jag har mensvärk till och från. Några veckor till men sen orkar jag inte mer!

Trivs i alla fall jätte bra i vårat ”nya” vardagsrum, med andra ord så blev jag jätte nöjd med resultatet. Jag skulle vilja ha två tavlor bakom soffan också, men det kommer väl. Jag känner inte att det är prio ett just nu i alla fall. Men något helt annat som jag MÅSTE införskaffa snarast är en amings-bh. Det blir nog i helgen när jag ska handla med Pontus. När lillan kan komma när som helst så känns det som om man måste ha en, det blir lite bökigt utan annars.

Nu ska jag fortsätta med att dega i soffan, efter dessa nio månader så kommer vi vara ihopväxta. Har i alla fall orkat göra rent toaletten och dammsugit här hemma. Som jag skrev förra fredagen så är det så skönt att få det gjort innan helgen, då kan jag njuta av ledigheten med Pontus på ett annat sätt. Senare i kväll när alla har slutat så blir det pizza med gänget. Lisa hade läst att det var bra att ladda med kolhydrater nu innan förlossningen och då var just pizza ett av förslagen på vad man skulle ladda med. Detta tar vi på stort allvar, lassa hit pizza! 🙂

trevlig

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.