Ida Zäta

En förkylning är inte välkommen

Nej nej nej, jag vill inte få någon förkylning nu! Men huvudet känns tungt och jag har en lätt huvudvärk. Det kom som en blixt från en klarblå himmel efter middagen. För idag har jag nämligen mått prima, varit hemma hos farmor och farfar och även handlat. Men det skulle vara så typiskt om det skulle komma nu när mamma ska komma hit. Hoppas att det ger med sig innan helgen!

Nu sitter jag och slötittar på svt1 och programmet Barn till varje pris. Ett intressant program som tar upp en fråga som för mig aldrig har funnits. Jag har nämligen aldrig tvivlat på att jag kunde bli gravid och jag är också väldigt tacksam för att jag och Pontus inte har stött på några problem. Men jag lider med alla som av olika anledningar är ofrivilligt barnlösa. Jag skulle vilja hjälpa alla, alla borde kunna få ett barn, men jag skulle aldrig mentalt kunna hjälpa till för jag skulle aldrig kunna lämna ifrån mig något så dyrbart. Även om det är ett ägg så skulle det kännas för mycket, vetskapen om att det kanske finns en människa som bär mina gener men som jag inte har brytt mig om. Nej jag beundrar de kvinnor och män som kan donera eller agera surrogat, för jag unnar verkligen alla att uppleva känslan av att vänta ett barn.

Jag ska dock inte bege mig in djupare i dessa tankar utan i stället gå och bädda rent i sängen så att vi kan lägga oss och kanske vakna upp som solstrålar utan förkylningar. God natt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.