Ida Zäta

Vecka 29

Nej det är ingen vanlig dag, för det är älsklingens födelsedag, hurra hurra hurra hurra!

Jag är ledig så jag har spenderat förmiddagen med att dammsuga och dammtorka lägenheten. Nu ska jag bege mig ut på present jakt. Precis som alla andra år så köper jag presenten i sista sekund och håller alla mina tummar och tår för att han ska gilla de. Men hitintills så har jag inte åkt på en nit i alla fall (han är ganska så enkel att behaga).

Idag går vi in i vecka 29 (28+0), det märks att det är sista trimestern och att lillan börjar smala fett. Har ökat mer på en vecka än vad jag gjort den senaste månaden!

Vikt: 62,4 kg (start 59kg)

Midjemått: 94 cm (start 72 cm)

vecka29

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.