Ida Zäta

Uppdatering i köket

När jag var iväg och köpte present till Pontus så passade jag på att gå in på Hemtex för vi är i stort behov av nya lakan. Då hittade jag även en löpare och snygga bordstabletter så köket fick också ett höst-lyft. Pimpade även hallen med två nya ljus, mitt hem behövde ett ansiktslyft och för stunden känner jag mig väldigt nöjd.

Nu vilar jag lite inan Pontus kommer hem och vi ska fira honom. Har nämligen gjort en varmsmörgåstårta och beställt hem en svart/gul prinsesstårta. Tanken var att han skulle få en med Batmantryck men jag var ute lite sent (de behöver tre dagar på sig att göra en sådan) så det fick bli en svart/gul som både representerat Batman och AIK, Pontus stora passioner i livet 🙂

123

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.