Ida Zäta

En fyll-i-bok om nio månaders väntan

Gravid är en fyll-i-bok om nio månaders väntan, så står det i alla fall på framsidan. Varje vecka från vecka 5 får man svara på frågorna:

Shåhär känner jag mig:

Det här tänker jag mycket på just nu:

Sånt här oroar jag mig över:

Sen finns det massa andra frågor runt graviditeten med de varierar från vilken vecka som man befinner sig i. Jag var väldigt flitig och fyllde i den varje vecka de första 18, men när semestern kom så glömdes boken bort och jag hade nu sex veckor att fylla i. Eftersom man inte kommer ihåg precis hur man mådde eller vad man tänkte på så är det lite svårt. Men tanken är bara att det ska vara en rolig grej att ha efteråt. Grille i magen kanske också uppskattar den, den dagen hon också ska få barn..

Den finns att köpa på Åhléns och kostar inte särskilt mycket. Så är du i början av graviditeten så kan jag rekommendera den.

gravid

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.