Ida Zäta

Tummen ner för denna dag..

Gud va jag klagar, men jag gillar inte alls att vara gravid. Jag vill att allt ska vara över nu och aldrig någonsin behöva göra detta igen! MEN man ändrar sig väl så fort lillan ligger i ens famn (hoppas jag!)

Jobbdagen har funkat bra trotts lite problem med höfterna.. och att vi blev sena vid stängning. Butiken som jag var i är så liten att jag får cellskräck om jag vet att jag inte kan ta mig ut, för det finns ingenstans att ta vägen. Man kan bara sitta rakt upp och ned. Så jag kom hem ca en timme senare än vad jag skulle ha kommit hem och jag var verkligen vrålhungrig, men som tur var hade älsklingen lagat mat som stod färdig på bordet och väntade. Hostan vill inte häller ge med sig utan ligger och retar mig i halsen hela dagarna. Nu är det tredje veckan (tror jag) som jag hostar och hostmedicinen hjälper inte ens längre. Så det blir nog att kontakta doktorn igen och fråga vad som står på.

Så det sista jag vill gnälla lite över är tågen! Varför finns det inte fläktar som cirkulerar luften eller lite kyla så att man slipper sitta och andas in samma luft hela vägen. Om SL tänker höja avgifterna till hösten så hoppas jag på en skärpning, men jag tror inte jag kommer att få som jag vill.

Jag lovar att i morgon ska jag vara mycket mer possitiv och skriva om det bästa som har hänt under dagen. Det kan inte vara roligt att höra om mitt gnäll varje dag!

God natt och sov så gott!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.