Ida Zäta

Am I the only one?

Urk! Idag är en jobbig dag, inte nog med att det regnar, jag mår jätte dåligt också. Känner mig jätte yr och mår jätte illa. Det blir soffläge framför en film och kanske en skål med popcorn. Jobbet fick klara sig utan mig.. även om jag vet att det inte är så uppskattat så va gör man? De är i alla fall snälla och säger att det löser sig, men jag vet vilka problem som de får. Ja ja, jag måste försöka att inte tänka på de och fokusera mig på lillan i magen i stället. Renget vräker ner utan för vilket förmodligen bidrar till min nedstämdhet och samtidigt gör mig väldigt kissnödig!

Har i alla fall mailat min barnmorska på mina vårdkontakter och hoppas på ett svar ganska så snart.. Jag kan inte gå och må så här dåligt hela tiden och låta det gå ut över mitt arbete. Det är ju galet.. är det någon annan som har haft det så här, och har ni några tips?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Första gången jag är inne på din blogg, vi har bf samma dag 🙂 Därför jag hittade hit..
    Jag har känt likadant.. Kanske låter lite dumt, men har du börjat med järntabletterna? Dom känner jag mig lite bättre av iaf 🙂

    Mvh Camilla

    1. idazäta

      Hej Camilla!
      Va roligt att du hittade hit och grattis till graviditeten!! Spännande att se när våra små vill komma ut 🙂
      Jag äter Hemofer Plus. Det är järntabletter och folsyretabletter i en, de ska vara snällare mot magen vilket jag märker då jag inte kräks upp dessa som jag har gjort med mina andra. Men jag mår bara lite bättre av dem, jag blir lite piggare, men är fortfarande väldigt trött och hängig.
      Hoppas dock att detta vänder snart så att jag kan börja njuta lite av graviditeten!

  2. idazäta

    Känns betryggande att jag inte är den enda, så skönt för dig att ha blivit sjukskriven. Kanske inte så roligt och lite osocialt men skönt att inte behöva känna stressen.

  3. En som vet

    Hej, ja tyvärr låter det alldeles för bekant må jag säga. Är i vecka 28 och har mått så där under hela graviditeten.. är sjukskriven och ligger hemma och vilar om dagarna, men det hjälper faktiskt.. tråkigt nog. Så se till att inte stressa och vila mkt, illamåendet brukar bli värre vid stress och fysisk påfrestning. Hoppas du mår bättre!