Ida Zäta

Jobbet väntar..

Min sista vecka innan semestern, så härligt det låter. Bara fyra dagar kvar sen så ska jag bara ligga och lata mig i tre veckor! Vi har planerat att börja riva tapeter i det rum som ska bli Grilles, sen ska vi fira midsommar hemma i Ljusdal tillsammans med min familj och jag ska hinna med en resa ner till vackra Malmö också. Jag hoppas dock att veckan hemma i Ljusdal blir lugn och skön och med många soliga dagar. Vi funderade på att ta en vecka utomlands men beslutade att Sverige verkade varmt nog för en gravid Ida. Jag kan bli rätt så kinkig när det är för varmt och då är det bättre att ligga hemma på mamma och pappas baksida med mycket space än att ligga på en trång badstrand i något semesterparadis. Det får bli en resa nästa år i stället!

Första veckan på semestern så ska vi också på vårt ultraljud och det är sjukt spännande! Jag vill bara se så att det finns en Grille där inne och att den mår bra. Jag är också väldigt nyfiken på vad det blir för kön. Hoppas att vi kommer kunna se de..

bild-18

En halvtaskig bild på mig och magen och den lilla ko-bjällran som jag fick i födelsedagspresent. Älskar att ha vitt på sommaren, man känner sig alltid så fräsch i de.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.