Ida Zäta

25-årsfesten

Idag blir jag ett helt år äldre och är nu mer närmare tretio än tjugo. Detta är icke bra! Men en rolig födelsedagsfest hade jag i helgen med familj, släkt och vänner. Jag fick många fina presenter och mycket uppskattning på maten.

Jag har upptäckt att jag inte kan vara vaken så länge på kvällarna längre då jag alltid vaknar mellan sex och sju på morgonen för det första toa besöket. Efter det är det nästan omöjligt att somna om. Fredagskvällen blev väldigt sen, då vi firade Niklas. Jag stod och gjorde grunden till smörgåstårtan vid tolv på natten. Grannarna måste ha trott att jag fått spel när jag slamrade i köket med alla hushållsmaskiner. Jag kom i säng vid ett tiden så det blev bara sex timmars sömn innan jag vaknade. Men pigg som en lärka hoppade jag upp ur sängen och gjorde mig i ordning. Sendan började resten av förberedelserna. Graderna på termometern steg i takt med klockan och det var ju en riktigt varm lördag. Jag hade mitt REA-fynd på mig ett bra tag, men bytte om i några till något lite svalare. La mig på soffan och vilade, och lät mamma fixa det resterande. Det är så skönt med mammor, de vill alltid hjälpa till.

Vid fyra började det droppa in människor, och våran lilla trea blev fort mycket trängre. Det är tur att vi har två uteplatser. Maten uppskattades och försvann i ett naffs, det räckte knappt till de sista gästerna, men allt går att lösa! Kvällen avslutades relativt tidigt men sent för en gravid, trött, ”gammal” dam.. Städningen skötte mamma, så jag behövde bara ta det sista dagen efter.

7

8

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.