Ida Zäta

Back to work

Det blev ingen fisketur igår, det var ju fotboll på tven, och våra blå/gula guldgossar kan man ju inte missa. Härliga mål blev det också trotts att det bara var mot Finland. Det ända jag saknade var Olof Mellbergs nuna i tv-rutan, där har vi ögongodis som heter duga. Men jag fick nöja mig med att tråna efter honom på långt håll.

Idag var första dagen tillbaka på jobbet sen i fredags, det kändes väldigt segt och jag hade gärna skippat tågresan. Men väl framme så lugnade magen ner sig efter lunch och det var roligt att träffa alla kollegor. Bara att få vara lite social var positivt. Fick också veta hur mitt löesamtal hade gått och jag är positivt överraskad. Detta småfirade vi i kväll med lite godis från mamma och pappa. Vi var och hämtade dem på Arlanda (de har varit i Grekland), det var två glada pepparkakor som kom hem. Å vad jag också vill åka.. kanske nästa år. Vi har bestämt att den svenska sommaren får duga för gravid-Ida, jag kan bli rätt gnällig i vanliga fall då det blir för varmt och Pontus vågade inte ta risken nu när jag är gravid också. Det skulle ju kunna sluta i ett meltdown för min del. Men håller denna värme i sig så är väl Svenska sommaren helt okej.

Men för att stilla mitt Greklands sug så åt vi grekisk bondsallad med pannbiff och färskpotatis i kväll. Det smakade ljuvligt!

6

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.