Ida Zäta

Välbehövlig sömn

Igår började min dag väldigt tidigt, inte nog med att jag skulle upp och jobba i ottan, det ställdes ju om till sommartid också vilket gjorde att jag fick en timmes mindre sömn. Ni kan ju förstå att jag var trött när jag kom hem. Jag somnade på soffan kl. 16 och blev väckt till middagen kl. 18 sen somnade jag om igen och sov till åtta, för att bara gå upp, äta lite rostat bröd och sedan lägga mig i sängen. Jag sov till sex nu på morgonen. Så idag är jag utvilad efter ca. 14 timmars välbehövlig sömn.

Nu ska jag lägga mig i badet, skrubba mig ren och sedan bege mig till jobbet. Tyvärr är det inget vårväder här idag då det har snöat i natt och molnen hänger tunga. Men jag hoppas att det klarnar upp till eftermiddagen och att snön tinar bort. Igår såg vi nämligen snödroppar här..

Vårtecken
Vårtecken
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.