Ida Zäta

Hej världen!

Nu börjar jag blogga här eftersom jag nu väntar mitt första barn. Tidigare har jag bloggat lite sporadiskt på idazata.blogg.se. Jag kommer skriva i dagboksform för att sedan kunna gå tillbaka och läsa om denna underbara resa som jag och min sambo har framför oss. Idag är jag i v.5+4 vilket är väldigt tidigt. Därför har vi ännu inte berättat för någon annan än våra föräldrar (som är överlyckliga).

Graviditeten i sig är väldigt spännande och så klart läser jag så mycket jag kan om allt som händer i kroppen. Jag har också bestämt mig för att inte bli någon soffpotatis utan verkligen satsa på träningen och en sund livsstil. Idag var jag och tränade Pilates för första gången. Jag kan inte påstå att jag kände mig så hurtig efteråt.. men det kanske kommer med att man lär sig att göra rätt och att ta i från rätt muskler. Jag har i alla fall bestämt att jag skall gå tillbaka och träna det igen för det är nog bra för bäckenet. Nu skall jag äta lite lunch och sedan åka på IKEA för att inhandla lite doftljus och annat smått och gott till lägenheten. Vi flyttade in hit i januari så det behöver fortfarande piffas upp lite..

EN TREVLIG DAG ÖNSKAR JAG ALLA!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. soon to be

    Grattis till plussandet!! Ungefär ganska exakt plussade jag förra året :).
    Vår lillkille var beräknad till den 24 november men ville komma ut en 3 december. Så du har några mysiga månader framför dig!!

    Kram

  2. Herr WordPress

    Hej! Det här är en kommentar.Gör så här om du vill radera en kommentar: logga in och visa kommentarerna till inlägget. Där kan du välja om du vill redigera eller radera den.