Det ljuva 40+ livet

Oslagbar vaniljglass

snow-8
Jag har gjort den här vaniljglassen flera gånger och trots att jag gör i stort sätt på samma vis varje gång blir de väldigt olika. Undrar vad det kan bero på+ Den här gången tror jag mig veta.
Hemligheten är en lång lagringstid av glassmeten. Det var egentligen inte meningen, men sjukdom kom i vägen. Så istället för ett dygn blev det sju. Smakerna fick verkligen tid på sig att blomma ut och den blev helt fantastiskt god.
Men det var nog i sista sekund för smeten hade börjat dela sig lite lätt och blivit lite vattning och jag trodde att den skulle få små iskristaller i sig, men så blev det tack och lov inte.
Helt ljuvligt oslagbart god helt enkelt – här hittar du receptet. här Fast jag rekommenderar 2-3 dagar i kylskåpet snarare än 7.
snow-7

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.