Det ljuva 40+ livet

Testar Testagram december

Strax före jul kom årets sista Testagrambox hemskickad. Spännande som vanligt att se vad som dolde sig i den stilrena och snygga lådan. Efter några veckors testande av familjen har vi kommit fram till detta:testagram
Cavalier Milk Hazelnuts God chokladkaka sötad med stevia. Lagom söt och chokladig med nötcrunch.

Nivea Creme Smooth Huden är torr som fnöske så här års och skriker efter fukt. Den här krämen luktar gott och klassiskt ”Nivea”.

GoGreen Go Raw Cracker mix Fröknäcke är ju så himlans gott. Med en färdigblandad mix blir det enkelt att göra egna färska goda. Blanda, bred ut på plåt och grädda långsamt i ugnen.

Göteborgskex smaksatta smörgåsrån – tomat & basilika Hjälp vad goda. Det gick inte att sluta, när man väl tagit ett. Hoppas och tror att de är bättre att äta än chips, så nästa fredagsmys blir det nog en förpackning till.

NOA Relaxation vildäpple & krusbär En nyttig dryck fylld med hälsosamma ingredienser som grönt te, citronmeliss och naturlig sötma. Helt ok när drickes väl kyld.

Wrigleys Extra bubbelmint Inte den godaste tuggummismaken om du frågar mig. Klassisk bubbelgum med en touch av mint. Barnen däremot gillar smaken skarpt.

Bakis Brustabletter
Helt perfekt vätskeersättning när jag lyckades pricka in magsjukan i jul. Också gott och bra att dricka efter ett ansträngande träningspass.

HARIBO Matador Sunny Mix En god blandning färska mjuka vingummin med smak av fräscha frukter.

Testagram.se är en prenumerationstjänst där man för 99:- varje månad får hem en låda med produktnyheter att upptäcka. Värdet på varorna är oftast det dubbla. Spännande och roligt för hela familjen att packa upp, testa och tycka till.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.