Spark i baken

Hemlagad söndagsbrunch

Hemmalagad brunch.

Vad jag är mätt och belåten. Jag och Glenn bjöd våra vänner på lax, bacon, äggröra och bröd från Fabrique. Till det serverade vi en drink gjord på päron, kiwi, lime och mynta. Receptet kom från Pauluns GI-frukost, men jag la även till äpple. Drinken separerade rätt lätt så vi fick blanda med en sked, men den var frisk och supergod.

Till efterrätt blev det blåbärsplättar, grädde och sirap. Mums!

Jag måste göra brunch oftare. Frukost är mitt favoritmål och långa helgfrukostar eller bruncher med vänner är bland det bästa jag vet. Perfekt sätt att umgås på helgen innan lekparksbesök, träning och tupplur.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.