Header Image

Spark i baken

Spark i baken är en av Sveriges största träningsbloggar. Terese Alvén är aktuell med boken ”Träna tillsammans med familjen”, en inspirerande bok för föräldrar med barn 0-12 år. Hon föreläser också mycket med utgång från sin förra bok ”Viktig – från matmissbrukare till träningsförebild”, frilansar som skribent och webbredaktör.

Hemlagad söndagsbrunch

Publicerad,
Hemmalagad brunch.

Vad jag är mätt och belåten. Jag och Glenn bjöd våra vänner på lax, bacon, äggröra och bröd från Fabrique. Till det serverade vi en drink gjord på päron, kiwi, lime och mynta. Receptet kom från Pauluns GI-frukost, men jag la även till äpple. Drinken separerade rätt lätt så vi fick blanda med en sked, men den var frisk och supergod.

Till efterrätt blev det blåbärsplättar, grädde och sirap. Mums!

Jag måste göra brunch oftare. Frukost är mitt favoritmål och långa helgfrukostar eller bruncher med vänner är bland det bästa jag vet. Perfekt sätt att umgås på helgen innan lekparksbesök, träning och tupplur.

5 Kommentarer

  1. Så himmla smarrigt! Någon gång måste jag också fixa hemma brunch

  2. Åh, det ser väldans gott ut!

    Hoppas du får en härlig kväll!

  3. Ser fantastiskt gott ut! Älskar också brunch och Fabrique! 🙂 // Åsa

  4. Ser otroligt gött ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *