Matstugan

Det blev snabbvåfflor med jordgubbar och vaniljkesella

Jag hittade en snabbfix på våfflor på ARLAs sida, så det blev dagens middag! Vi är överförtjusta i våfflor och pannkakor här hemma och det är roligt att testa lite nya varianter. De här gick otroligt snabbt att röra ihop och det var gott med kesella och jordgubbar till. 
 
Du behöver (för ca 8 våfflor)
3½ dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
4½ dl mjölk
1 dl smör&rapsolja (flytande på flaska)
Jordgubbar
Kesella vanilj
 
Gör så här
Blanda ihop mjöl och bakpulver. Tillsätt mjölk, lite i taget. Till sist vispar du ner smör&rapsoljan. Vispa till en jämn smet. Hetta upp laggen och pensla på med lite smör&rapsolja inför första våfflan.
 
Servera med jordgubbar och vaniljkesellan
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.