Du behöver (för 2 drinkar)
Champagne (eller mousserande vin)
tranbärsjuice
4 cl Midori
1 Citron
(ev is)
Gör så här
Börja med att ställa in champagneglasen en kort stund i frysen så de blir snyggt frostiga. Skär två fina, rätt tunna skivor av citron och skär en skåra så att du kan använda dem som dekoration. Dela resten av citronen i klyftor och dra runt kanten med citronen. Lägg i isbitar om du vill, jag gillar sådär två isbitar per glas till Thanskgiving för jag tycker den är godast kall. Häll i 2 cl Midori i varje glas. Häll en skvätt tranbärsjuice och toppa med champagne. Det ska vara mer champagne än tranbärsjucie. Antingen tar du en lång sked/pinne och blandar runt så Midorin blandas med resten, eller så sticker du ner en drinkpinne i vart och ett av glasen som man själv kan röra runt med – jag har drinkpinnar av glas men kan inte hitta dem någonstans.
Midori är något som vi alltid ser till att ha i barskåpet, så gott oh så mycket man kan blanda det med. Men skumpa har vi aldrig blandat det med så det måste vi ju prova!
En riktigt skön helg önskar vi dej.