Ida Zäta

Mini me is born

Denna dag kommer jag minnas som den dagen då jag för första gången såg mig själv genom Felicia. Hon och jag har varit helt ensamma här hemma hela dagen. Pontus har jobbat och Elias har varit på dagis. Härligt med egentid för oss två, det var verkligen länge sedan sist. Vi dukade upp frukost med levande ljus i tv-rummet och titta på första filmen för dagen, Frozen (Frost). Jag kände hur mitt barndoms jag började växa och Felicia satt som ett ljus hela filmen, alldeles tyst och stilla. Det första hon sa när hon öppnade munnen var -Igen mamma?! Obeskrivlig lycka från mitt håll. Jag var en riktig liten prinsessa när jag var liten men guldiga skor och rosa prinsessklänning, jag hoppas på att få uppleva det glimmet igen.

Dagen fortsatte med pennor, ritblock och pärlor. Vi tittade även på Björn Bröder och De 101 Dalmatinerna. Den första uppskattades men den andra var lite för läskig. Sjukstugan fortsätter dock för oss två så i morgon blir det en repris på dagen, mys!

Måste bara tillägga att Elias hade varit överlycklig över att vara tillbaka på dagis. Han hade sprungit in och ropat hej och inte ens brytt sig om att mormor gick där ifrån, härligt att höra som gör att det känns lite mer okej att lämna bort honom. Hade jag orkat hade jag dock haft honom hemma, vill helst ha barnen nära så ofta jag kan.

 

IMG_0893.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.