Trettonbarnsmamman

Födelsedag på resande fot

Barnen vann så vi packade ihop oss och lämnade underbara Idre Fjäll. Kommer att längta tillbaka dit ( fast till ett bättre väder då). Så min födelsedag har ”firats” på resande fot….ca 6 timmar i bilen….med en del tjafsande från vissa barn….Och en bebis som ledsnade efter Gävle och skrek sista biten hem.

image

Grattis till mig 😀

Nu har vi precis kommit hem. Småtjejerna har saknat sin sandlåda

image

Kram på er ❤

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helena L

    Stort GRATTIS i efterskott till DIG MIRKA. Hoppas du fick en fin dag/kväll efter bilkörandet. Lycka till med ert nya tillskott valpen TINTIN.

  2. Ninna

    Grattis på födelsedagen!!! Synd på vädret i Idre, men det kanske ändå var värt resan att komma hemifrån tillräckligt länge för att längta hem och känna hur skönt det var att komma hem igen 🙂

  3. ao

    Hur många nätter sov ni borta?

    Hur många nätter hade Peter och du tänkt att ni skulle sova borta hela familjen?

  4. Karin

    Det kanske är, borta bra men hemma bäst ändå:)
    Synd att ni hade så dåligt väder när ni hade sett fram emot resan så, men det är inte kul att göra saker i kyla.
    Tycker själv att det finns lite mer att göra i Sälen på sommaren än Idre men fjällen är vackert hur som helst. Lycka till med vovven nu:)

  5. Carina H

    Ja. ibland får man hemlängtan, men det verkar inte gå någon nöd på barnen precis, ´kul ´att du fick fira en del av din dag i bilen, men vad gör man? fyller själv år i veckan , men tänker hålla mig hemma och äta jordguggstårta, det är ett måste när man fyller på sommaren. men hoppas att du fick något gott i dig i alla fall trots resan hem. men Ni får nog häcken full nu när lilla tintin kommer hemåt. Oj vad roligt. Stort Grattis Mirka på Din dag ändå.