Trettonbarnsmamman

Bara två badkrukor

Efter lunchen och kort vila kom vi iväg till badet. Lite spännande då det var första badhusbesöket för Älva, Lilja och David. Alla bytte om snabbt, tog längst tid för mig då Lilja passade på att kissa ner omklädningsrummets golv så fort jag tog av henne blöjan. Jag skulle bara sträcka mig efter hennes badbyxor så gjorde hon sitt 😀
Vilket fint badhus då!! Jag blev väldigt positivt överraskad och glad över att det inte var så kallt i vattnet i nåt av poolen. Alla större barnen var i vattnet på två röda. Nellie var lite feg och rädd för djupare vatten men lekte mer än gärna där det var grunt. Lilja var också rädd i början men efter 5 minuter gick det bra. Älva däremot var svårflörtad! Hon ville helst inte i vattnet. Möjligen korta stunder där det var grunt men inte mer än så….
Och David älskade att bada! Peter lekte runt med honom och David bara skrattade 🙂

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

David tvärsomnade efter massa lek ❤
Efter två timmars lek gick vi upp och bytte om. Alla var superhungriga så vi skyndade oss till stugan för att laga middag.
Mer om kvällen imorgon. Jag behöver sova ❤ Kram ❤

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Hej mirka. Hoppas ni har det jättekul i Idre! Själv har jag varit där varje vinter i nästan hela mitt liv. Badlandet har alltid varit en favorit för mig, och även resturangen Charlies, i vintras åt vi en buffé där som hade så mycket gott, så det skulle jag rekommendera! (Vet inte om de finns samma meny nu)
    Stor kram till hela din fina familj! ❤️

  2. Linnea

    Hej! VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG – Största i Sörmland och topp 14 i Sverige! Bloggen är inte som alla andras – med uppdatering minst 10 gånger om dagen, skriver jag om min ovanliga ätstörning UNS, om min depression, och vägen tillbaka mot ett friskt mående. Jag kämpar varje dag för att gå upp från min dödligt låga vikt, och finna livsglädjen igen. Skulle vara GULD om du ville kika in och slänga in en kommentar! Kram!

  3. Lotta

    Linnéas blogg är ju tillika hennes blogg för sig själv. Man är känslig som man är när man är 16, känslorna är högt och lågt även om man inte lider av någon ätstörning. Det är livet som tonåring på väg till vuxenlivet, det ÄR en rollercoaster för de flesta ungdomar. Jag tror att Mirka och Peter utan diverse upplysningar är fullt medvetna om hur deras dotter mår, och hur de vill hantera situationen på bästa sätt. Och det kommer ta sig igenom detta, det är jag övertygad om. Mvh Lotta

  4. Britt

    Så skönt med miljöombyte! Hoppas att vädret blir bättre. Vore ju kul för Linnea om ni trots allt kom iväg till London, ungdomar älskar ju att ha något att se fram emot. Ni får ha det som en morot☺

  5. Pirjo

    Terve, minä luen kans sun tytön sivua ja kirjotin hänelle että jos se vaikka halus meidän mökille tulla käymään, otetaan koira ja kissa mukaan ja tullaan sunnuntaina sinne viikoksi, mä luulen että meillä on mökki aika lähellä jos teidän mökki on siinä ihan aktiviteeti talon yläpuolella.. Siittä mistä rappuset on altaalle, lähetä mulle sähköposti jos haluat, meillä on 10v tyttö ja 16v poika..

  6. Helena

    Hej, vet inte om du läser din dotters blogg, men hon verkar må jättedåligt enligt vad hon skriver i sin blogg, verkligen deprimerad. Skär i hjärtat när man läser hur olycklig hon är. Hoppas allt löser sig till det bästa!

  7. popcorn

    Förstår att det är extremt jobbigt med ett barn som inte mår bra och behöver extra stöd när man redan innan har fullt upp. Hur hinner ni? Hur orkar ni? Får ni som familj något stöd i hur ni ska hantera situationen med t ex frågor och känslor från syskonen mm? Jag kan förstå att syskonen blir sura om hon t ex får välja mat själv (känner delvis igen just den situationen) och jag kan förstå att L känner att hon är till besvär för alla andra när hon vet att det är fullt upp ändå, att alla tror att hon är sur fast hon är nere o s v. En balansgång varje dag kan jag tänka mig… Jag önskar att denna fina tjej kunde tycka att hon duger som är! Har ni inga bekanta hon kan få vara hos ett tag för att slippa skuldkänslorna gentemot övriga familjen? Hon kanske behöver byta miljö helt och hållet en stund? Och även ni som familj får en chans att återhämta er och hämta nya krafter. Bara en tanke som dök upp….
    Jag reagerade på att hon skrev att hon tar promenader, att hon hoppat över måltider och dessutom gymmat, vilket nyss var helt förbjudet? Är det något ni vet om? Har ni koll på hennes vikt nu under sommaren då ni vad jag förstår har en paus från sjukvården eller hur ser ni om hon blir sämre? Skickar en styrkekram till er alla och en extra till L!

  8. Ella

    Har följt din dotter Linneas blogg och Ask ett tag, och det förvånar mig när hon skriver att ni inte stöttar henne i hennes sjukdom. Förstår att det är svårt när man har så många andra barn att ta hand om, men er dotter verkar må så extremt dåligt. Varför bemöts hon med sura miner och får skuldkänslor över sin sjukdom?

    1. mirkak

      Vi stöttar henne 200 % men ibland måste vi även sätta hårt mot hårt för hennes bästa. Hon är 15 år och har denna sjukdom. Det är väl klart att hon i sin sjukdom inte alltid ser att det vi gör är just för hennes bästa. Ibland är det svårt som fan när hon har en svacka och man får skit hur man än gör men vi gör allt för henne vilket lönar sig i längden….

    2. Bellint

      Vilken fantastiskt aningslös kommentar. Det ingår i sjukdomen att tänka och tycka just så. Hela familjen drabbas men det är många år sen man slutade tycka att allt beror på familjen. Inte skyller vi på dig när ditt barns vattkoppor kliar? Även om ditt barn säger det är ditt fel?

  9. Susanne

    Så glad för er skull, ni ser ut att ha det jättehärligt! Underbar bild på David i vattnet med pappa 🙂

  10. Karin

    Sitter här på jobbet på natten och läser bloggar nu när jag har rast:)
    Ja, så fint att bada där, jag riktigt längtar dit nu.Vi brukar åka dit på vintern och det är underbart där, nära till allt. Vi har även varit i ifjälen på sommaren och då i Sälen, men inte nu i år eftersom inte tiden fanns, men saknar fina Dalarna. Men min bästa vän bor ju i Malung så blir ett besök där i höst ( utan barn) :))