Trettonbarnsmamman

Tävling – The Sofa Store

Jag har i samarbete med The Sofa Store fått möjligheten till att hålla en kanonbraig tävling för er!

The Sofa Store har butiker i Uppsala & Stockholm
men levererar soffor, fåtöljer och vardagsrumsinredning över hela landet.

Nu tävlar jag ut den fina fåtöljen Ohio som är väldigt bekväm att chilla i, värde 2400kr ( frakt ingår så klart ).

Ohio-fåtölj-Etna-85

Tävlingsregler:

Skriv i en kommentar här under en motivering om varför just du borde vinna fåtöljen Ohio 🙂

Tävlingen avslutas söndagen 5/7-15 !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fredrika Falbe

    Wow vilken härlig lagom stor fotölj!
    Hoppas sitta med barnen och mysa med en bok eller på altan i solen?

  2. Jenny

    Ute i sista sekund, precis som alltid. Med andan i halsen och skrivkramp just i ”fel”stund. Skriver därför rakt från hjärtat: Åhh vad jag önskar att vinna denna underbara fotölj. Färgen är vacker och formen underbar. Den skulle passa fint i vårt hem och fungera som en lugnande oas för en smått stressad mamma!

  3. Stina

    Hej! Om jag vinner kommer jag att ge bort den fina fotöljen till min mamma som sedan en tid kämpar för fullt mot sin cancer och som samtidigt är världens bästa mormor! Hon är så väl värd att få sitta skönt och att få en positiv ljusglimt i hennes tillvaro! Nu håller vi tummarna!

  4. Li Söderhielm

    Jag skulle gärna vilja vinna fåtöljen, för att i den jag har hemma är det ett stort hål!

  5. Rolf

    Hej!

    Skulle vilja muntra upp min kära dotter som haft svår cancer och varit så förtvivlad, men som skulle bli världens lyckligaste om hon fick den enormt fina fåtöljen. Håller tummarna!!!

    MVH Rolf

  6. Madelene

    Hejsan!

    Vinner jag ska min underbara mamma få den snygga fåtöljen av mig i present. Hon vårdade mig i hemmet när jag var sängliggande i mycket svår cancer och jag har fått lära mig gå på nytt igen. Min mamma är guld värd och jag älskar henne så otroligt mycket. Skulle vara så roligt att få ge henne den otroligt fina fåtöljen. Hoppas hoppas så!!!

    Kram/Madelene

  7. Birgitta

    Hejsan!

    Jag vill vinna den fina fåtöljen och ge den till min älskade dotter, som har fått kämpa så med sin hemska cancer och jag är så enormt glad, tacksam och lycklig att hon lever idag. Vi har gråtit ihop många gånger när det såg som mörkast ut, men nu när hon tagit sig igenom den fruktansvärda sjukdomen, så skrattar vi ihop istället. Hon skulle bli så otroligt glad om hon fick den fina fåtöljen av mig, tycker hon är så värd den. Så nu håller jag tummar och tår!!!
    Kram Birgitta

  8. Frida Lindström.

    Åhh denna fåtölj hade passat perfekt till mig och lillefjun. Efter att tagit bort en hjärntumör för ca 1,5 år sedan och blev sen gravid som slutade i snitt är man stel och sliten i kroppen. Vi har en låg soffa som jag inte ens kommer upp själv ifrån, men denna såg hög och stabil ut och jag kanske kan njuta av amningen Vi håller tummar och tår att denna får flytta hem till oss

  9. Sara Eriksson

    Jag vill vinna den fina fåtöljen för att jag behöver någonstans att sitta med min andra barn som kommer i augusti. Lite uppmuntran i värmen och foglossningen o svullna ben och högt blodtryck vore alltså inte fel ☺
    sen att den är supersnygg är såklart ett stort plus! ☺

  10. Jim

    I oktober ramlade mormor och slog sitt bakhuvud så svårt att hela hennes liv blev upp och ner. Nu har hon svårt med balansen och hon behöver sitta ofta. Jag skulle vilja ge henne en riktigt fin fåtölj att sitta i!

  11. My Thulin

    Perfekt fåtöljen i vårt vardagsrum, hade varit en perfekt sommarpressent till mig 😉
    Hade placerat den bredvid vår silvriga sideboard 🙂

  12. Hakan L

    Hej Mirka,

    Trevligt att kika in hos dig. Då min kära fru följer dig slaviskt så blir det att jag också följer er vardag. Förundras över att ni får ihop det med så många fina barn. På min tid var det ju inte alls ovanligt att man hade många barn, nuförtiden så är det karriären som går först i många fall.

    Jag tycker ni gör ett bra jobb!

    Nu så jag att du tävlade ut den här fina fåtöljen och jag skulle vilja vinna det till min fru. Hon har ont i ryggen och vi har haft problem att hitta en bra och bekväm fåtölj till henne som hon kan sitta i när hon tittar på tv, surfar på plattan och dricker kaffe. Hennes favorit färg är dessutom blå så den här tävlingen skulle vara rolig att vinna. Jag håller tummarna!

    Hälsa till barnen och din käre man!

    Vänliga hälsningar.

  13. Susanne

    Oj, den ser skön ut att pusta ut i om kvällarna efter jobbet. Har tre barn här hemma men massor av barn där jag jobbar i skolan och på fritids. De får alla min omtanke och värme men ibland behöver jag själv ”tanka” för att att ha något att ge och den här fåtöljen är nog en utmärkt plats att hämta mera energi.

  14. Elisabet T

    Åh denna fåtölj skulle göra sig så bra hos oss! Vi har länge pratat om att köpa en fåtölj då det blir trångt i soffan när vi ska ha film mys hela familjen!

  15. liselotte

    Åh den skulle jag gärna vilja vinna, så fin och säkert oerhört skön. Har nu haft problem med mina fötter i 4 månader, varit hos läkare, röntgat, gjort svindyra inlägg, köpt superfula skor, fått kortisonspruta m.m. Men inget har hjälpt, denna superfina fåtölj skulle vara underbar att få sitta och vila fötterna i, i alla fall.

  16. Eva Svensson

    Med hjälp av den läckra Ohio en fåtölj som skapar den perfekta stämningen för mysiga sagostunder kommer jag att bli värdens bästa sagofarmor på direkten vinsten har rena supereffekten!

  17. Anna-Karin Andersson

    Mina ungar har båda lämnat hemmet nu. Känns ensamt och tråkigt så jag behöver pigga upp mig med något nytt och fint.
    Fyller dessutom 50- år den 21 juli så detta vore en fantastisk present till mig själv!

  18. Katharina Håkanson

    Att få byta tvätt mot avkoppling och städning mot en skönare feeling, det vore verkligen en njutning.
    Vill man ha guldkant på livet är en skön fåtölj givet! Så när kvällen kommer och barnen sover är det dags för Mamma-makeover!

  19. Ann-charlotte

    Hej! Är det något vi gör ofta så är det att läsa böcker. Och nu när det är dags för Lill-killen att flytta in till Storebror, så hade det varit bra med en bekväm och mysig stol för många timmars rolig läsning!

  20. Helena

    Jag brukar säga att jag är fattig på pengar men rik för att jag har barnen..❤️De är mitt allt.
    Mitt sätt att släppa vardagen är att lyssna på ljudböcker och sticka eller virka. Jag skulle bli överlycklig om just jag vann den.
    Är ensamstående och utförsäkrad, en ny fåtölj vore en härlig överraskning…

  21. Helena

    Jag har en fåtölj som går sönder mer och mer, lever på försörjningsstöd, är utförsäkrad och ensam mamma till tonåringar. Så är det!
    Jag brukar säga att jag är fattig på pengar men rik för att jag har barnen..❤️De är mitt allt.
    Mitt sätt att släppa vardagen är att lyssna på ljudböcker och sticka eller virka. Jag skulle bli överlycklig om just jag vann den.

  22. Ann-Sofi

    Hade varit en perfekt fotölj till mig efter min ryggoperstion då jag inte kan sitta i vår soffa på ett tag pga att jag sjunker ner för mycket i den, och om jag skulle komma ner i den så skulle jag behöva knö med tre små barn och ny opererad i ryggen är det ju inte så optimalt; -)
    kram

  23. Camilla W

    Åh vilken drömvinst…
    Är just nu höggravid och har upptäckt att vi har inga bekväma möbler alls 😀
    Önskar mig verkligen en skön fåtölj att amma bebis i ♡
    Hoppas!

  24. Sanna

    Åh, till mormor! Hon har en gammal fåtölj där fjädrarna sticker upp ur sitsen, och skumgummit på sidorna för att katten har klöst sönder den! Tänk om jag kunde få ge henne en ny, snygg fåtölj att sitta i!

  25. Ann-Katrine

    Hur tråkigt det än kan låta så här i sommarvarma dagar
    så kommer snart hösten smygandes med regn och rusk i både
    skogar och hagar.
    Så mysigt att då kunna krypa upp i denna snygga fåtölj med en spännande bok och varmt te i mugg
    Då kan det blåsa, regna och storma som det vill då bryr jag mig inte ett dugg!

  26. Katarina

    Åh! Den fåtöljen skulle jag vilja sitta i i höst när kylan kommer. Jag skulle ta med mig en skön filt och en kopp kaffe och bara njuta av att sitta skönt när ungarna tagit upp all plats i soffan.

  27. Lina

    TROTSsålder, jobb, syskonBRÅK, VARDAGssysslor, familjeMYS och noll egentid
    hur ska en utarbetad småbarnsmamma hitta lugnet ibland när hela livet går i ultrarapid?
    – Jo, genom att ha en energiladdare som mitt i familjeaktiviteternas centrum står
    där jag kan sätta mig med jämna mellanrum och vila lite, samtidigt som jag är närvarande i det som i hemmet pågår!

  28. 3 barnsmamma

    Inredning, inte alls vad jag prioriterat i mitt liv som trebarnsmamma men den där såg väldigt skön ut, kan faktiskt se mig med alla tre töser i knät tittandes på Bolibompa efter en dag på jobb och förskola!

  29. Josefin Laitamaa

    Vi har två barn och har länge velat köpa oss en ny soffa och fåtölj. Men vi har hittills prioriterat att sätta pengarna på annat. Att få vinna en så där snygg fåtölj vore ju som en dröm. Det sägs stt Drömmar kan bli verkliga!:)

  30. Anneli Grandin-Viberg

    Vill att min kära dotter Alexandra skulle få vinna denna fina stol. Hon har haft ett tufft år med både det ena o det andra, hon är själv med en liten pojke som är 2år o är mitt kära barnbarn. Det skulle vara skönt för alexandra att få ha en egen fåtölj att krypa upp i efter en hel dag med studier o när lilla barnbarnet har somnat…. Många kramar från Alexandras mamma / Anneli

  31. Anna

    Hej hopp!
    Slänger en längtande blick på fåtöljen…….. Den skulle jag vilja ha. Vi är en ”ganska” stor familj, 7personer. Då min rygg har tackat för sig och packat ihop så är jag sjukskriven=skitdålig inkomst… vi äger en styck gammal, sliten och numera trasig fåtölj som alla älskar att sitta i. Det skulle vara såååå välkommet med en ny fin fåtölj. Jag lovar att vi skulle älska den och inte låta den stå ensam i ett hörn och sörja…..nääeedååå den skulle ha fullt upp med att husa allas rumpor för mysiga läs-stunder. Önskar er en härlig sommar med mycket sol. Mvh Anna

  32. Anneli Dahlberg

    Skulle behöva precis en sådan skön och snygg fåtölj så att jag kan vila hela sommaren framför tv:n med mitt nyinskaffade diskbråck i nacken:)!

  33. Annika

    Efter att våran engelska mastiffhund Tudor ( på 100 kg) har ockuperat vår soffa han har vår tillåtelse..) tillsammans med husse och dottern ’snott’ fåtöljen vi har,så har min plats blivit en obekväm stol. Det hade varit underbart med en alldeles egen fåtölj som bara är MIN! 😉

  34. Paola

    Denna matchar min inredning perfekt! Vann jag den skulle jag ÄNTLIGEN kunna göra slag i saken och kasta ut min gamla ärvda läsfåtölj i rostbrun manchester (som INTE matchar särskilt bra!). En läsfåtölj är världens bästa, mest nödvändiga möbel – och jag skulle verkligen se fram emot att få tillbringa många timmar i denna goding 🙂

  35. Monika Lindh

    Vi har arvegods – inget sånt fint – fåtöljer där resåren hänger nere vid golvet. Vid vår ålder vore det fint med en fåtölj man kommer upp ur, utan stärre akrobatiska stordåd.

  36. Veronica

    Jag har nyligen fått mitt andra barn och dras fortfarande med svår foglossning, och skulle verkligen behöva en skön fotölj att amma i! Sen var den väldigt snygg också 🙂 Tack för en superbra blogg!

  37. Henrik

    Hej, varför publiceras inte mina kommentarer? Skrev det två gånger men alla andras publiceras. Mina står det, inväntar granskning på. Det gör mig ledsen.

  38. Tina

    Tänk att få ha en egen hörna, där jag kan läsa eller handarbeta, OCH utan att få ont i nacken!
    Min värk får inte ta överhand, men jag tror denna fåtölj gör det lättare, att få göra
    det jag tycker så mycket om:)

  39. Rosita D.

    Denna skulle passa perfekt i mitt vardagsrum på en plats där man får sitta ifred en liten stund oavsett om man är vuxen eller barn.

  40. Annica

    Denna fåtölj skulle passa så fint i mitt nya hem för stilen i mitt hem ska vara mer färgglatt och mer mig. Sitta i den när jag ska läsa böcker är ju perfekt.

  41. Yessie

    Ohh så tjusig!

    Efter mycket om och men och dividerande med maken angående vad vi skulle göra med rummet efter att vår äldsta flyttade ut, fick jag tillslut bestämma.

    Jag har alltid drömt om ett bibliotek.

    Nu har vi byggt platsbyggda bokhyllor från golv till tak. Samtliga böcker har fått en plats och det är luftigt och vackert med prynadsföremål. En litet bord har jag ställt in där coffee table-böckerna är placerade. Den är harmoniskt, vitt och ledigt. Det enda som saknas nu, är en ståtlig fåtölj.

    Fåtöljen skulle bli min givna viloplats. Bort från stressen och in i min egen lilla drömvärld där jag kan försvinna in i andras sagor, berättelser och biografier.

  42. Ellen westman

    En sån fin soffa skulle jag gärna ha i vardagsrummet. krypa upp i med mina 2 småttingar och läsa en rolig bok tillsammans.

  43. Henrik

    Oj, hur ska jag börja?

    I två och ett halvt år har vi renoverat när vi kan, helg och kväll. Hemmet har varit som om ett flygplan hade kraschat ner i det och lämnat förödelse. Brädor, damm, sågspån, skyddspapper osv, osv.
    Oharmoniskt, oskönt, frustrerande och mycket, mycket påfrestande.

    Nu i helgen, sätter vi upp golvsocklarna och listerna. Sedan, hör och häpna…. är det HELT KLART.

    Jag kan inte ens fatta meningen HELT KLART än.

    Jag skulle vilja vinna fåtöljen. Lämna bort barnen till mina föräldrar. Sitta i den med ett glas vin i handen. Titta på åratal av arbete och bara dra en lättnadens suck.
    Fåtöljen symboliserar lugn och ro för mig.

  44. moa

    Med denna kan jag få lugn och ro med alla mina böcker jag försöker läsa i det kaos vi har i vårt hem. Jag ska sitta i den tills den inte går att sitta i längre.

  45. Jenny

    Ursäkta men fy fan vad lågt att använda sig av obotliga sjukdomar och krämpor för att vinna en tävling. Varje dylik tävling har några som är urfattiga och döende och jag fattar inte att de kan sjunka så lågt att tycka synd om grejen ska plocka hem vinster. Publicera inte min kommentar . Jag var bara tvungen att säga min åsikt.

  46. Henrik

    Oj, hur ska jag börja?

    I två och ett halvt år har vi renoverat när vi kan, helg och kväll. Hemmet har varit som om ett flygplan hade kraschat ner i det och lämnat förödelse. Brädor, damm, sågspån, skyddspapper osv, osv.
    Oharmoniskt, oskönt, frustrerande och mycket, mycket påfrestande.

    Nu i helgen, sätter vi upp golvsocklarna och listerna. Sedan, hör och häpna…. är det HELT KLART.

    Jag kan inte ens fatta meningen HELT KLART än.

    Jag skulle vilja vinna fåtöljen. Lämna bort barnen till mina föräldrar. Sitta i den med ett glas vin i handen. Titta på åratal av arbete och bara dra en lättnadens suck.
    Fåtöljen symboliserar lugn och ro för mig.

  47. Annika Andersson

    Jag är i stort behov av en snygg och skön fåtölj att sitta och läsa alla bra böcker i.
    Tänk att få krypa upp i den framåt hösten med en deckare. Kan inte tänka mig något bättre än så. 🙂

  48. JOhanna Sivebro

    Skulle verkligen vilja vinna denna snygga fåtölj då jag efter separation med mina 3 barnspappa ”bara” har en liten begangnad soffa.

  49. Kristiina

    Hej!

    Fåtöljen Ohio,
    perfekt till mys, tv-spel och kanske en och annan låt med Yohio.
    En egen hörna att krypa upp i
    eller dela med någon, bättre kan det inte bli.
    En möbel att njuta av, slita på
    och koppla av i, precis vad vi skulle behöva få.

    Ha en underbar sommar!
    Med vänlig hälsning,
    Kristiina.

  50. Jessica

    Vi bygger hus just nu och har en liten son hemma samtidigt. Jag tar hand om Lillprinsen om dagarna och maken min jobbar hårt på bygget. Det blir långa dagar för oss båda nu men älskade maken sliter verkligen ordentligt och han sitter inte ner många minuter om dadagen.
    Men.. de under de få minuter han faktiskt hinner slå ner rumpan vore det så fint om han kunde få göra det i denna sköna fåtölj!

  51. Malin Svensk Björck

    Jag är obotligt sjuk och kan inte längre vara fysiskt aktiv. Därför läser jag mer böcker än nånsin 🙂
    Är ofta sängliggande men skulle gärna vilja kunna sitta lite mer om fåtöljen är bekväm. Denna är det! (Har testat den )
    Sen att den är supersnygg och har en färg som passar perfekt i vårt nymålade sovrum, som går i svart och turkosgrönt, gör ju inte det hela sämre. 🙂
    Så denna skulle jag placera i sovrummet och den skulle få bli min tänkarplats och min plats för att fly min smärta ett tag och drömma mig bort i en bra bok. Är ju även bättre för min kropp och lungor att inte ligga ner hela tiden.
    Ha en fin sommar och lycka till med valpen och önskar allt gott till Linnea ♡
    Mvh
    Malin Svensk Björck.

  52. Anki

    En ny stol är just vad jag behöver för när en av mina hundar var valp började bita på armstödet. Det blev ett fult hål som jag nu får täcka med en filt (inte alls fint men vad gör man?) Detta är min stol vid vår värmande spis (på vinterhalvåret) och där sitter jag bla är det är dags för blodsockerprovtagning (är diabetiker), när jag ska mysa med mina hundar och när det är tv-tittning.

  53. pia

    Härlig mysa upp sej stol, ser mej själv i den till hösten. Filten, sockorna å något gott i koppen..

  54. Anneli

    Skulle verkligen behöva en fåtölj att krypa upp i. Är reumatiker o svårt att komma ut o leta. Skulle bli fantastiskt glad om den hamnade här.
    Passar på att önska lycka till mex Tintin.

  55. Jill jansson

    Jag och sambon har köpt ett hus och då behövs det en hel del möbler. Denna fina fåtölj skulle göra sig super snygg i vårat nya varddagsrum. Vi skulle säkerligen slås om vem som ska sitta i den men den fajten skulle jag vinna då den ser ut att vara härligt skön!

  56. Peter

    Vi bor trångt och tajt och har inte plats med mer än minimalt med möbler. Men så har vi jobbat och gnetat och sparat i åratal och nu äntligen har vi kunnat köpa oss ett hus. Dyrt och ganska så sunkigt, men herrans vad underbart det känns. Men nu har vi lixom inget att fylla huset med, förutom alla härliga ungar då förstås. Men det bore ju fint med lite möbler oxå och fåtöljen du tävlar ut är ju fantastiskt snygg. Så självklart vill jag ta chansen att vara med i din tävling, det vore så kul att överraska familjen med den här.

  57. Mimmi

    Som trebarnsmamma hinner jag nästan aldrig ta en lugn stund för mig själv. Men när det väl händer saknas något i mitt hus… en härlig fotölj att samla krafter i. Har dessutom ryggskott för tillfället vilket känns riktigt deppigt såhär under sommarvärmen. Behöver kanske piggas upp med en ”liten” present.

  58. Anna G

    Vackra Ohio som skulle få det så fint hemma hos mig! Tillsammans skulle vi mysa om kvällarna med goda böcker och stora tekoppar, mysbelysning och sommarbris genom balkongdörren. Vilken dröm.

  59. Cajsa

    Jag skulle jättegärna vilja vinna fåtöljen eftersom jag gav bort min soffa som jag hade i mitt rum. När min bror flyttade behövde han en liten soffa och då vart jag av med min ;), just nu har jag det ganska tomt i mitt rum med bara säng och skrivbord. Denna snygga fåtölj skulle passa så fint in i mitt svarta och turkosa rum där jag förut hade min soffa. Det skulle bli som en liten födelsedagspresent då jag fyller år i veckan 🙂 Tack för en bra blogg! /Cajsa

  60. Lisa Larsson Follin

    Jag vill vinna så min mamma kan få fåtöljen.Hennes man (min bonuspappa) gick bort i cancer i höstas & nu har hon tvingats sälja deras drömhus för att bosätta sig i en lägenhet. Så detta hade varit en perfekt present till henne<3

  61. Helena Wramby

    Skulle verkligen vilja vinna en bekväm stol som jag kan sitta o mata min 4 månaders dotter i. Vi fick en tuff start i början både hon o jag, vattnet gick i v35 o eftersom hon var för liten för tiden så blev det akut kejsarsnitt. 1805g vägde hon, 2v på neo o 7v med sondmatning. Nu väger hon 4901g o älskar maten i sin flaska. Hade varit super mysigt att ha en speciell mathörna till henne o mig.

  62. Ulrika Johansson

    Då skulle jag för en gångs skull vara lite egoistisk och behålla den själv!! Sätter alltid alla andra först annars! Men nu tycker ja det är min tur att få lite lyx!!!! <3

  63. Cat

    Vi har precis bytt bokhyllor och kommer sätta upp en filt på väggen bredvid, designad av Carolina Gynning, problemet är att vi inte har någon läsförtölj i den hörnan. Hade varit mysigt att sitta i Ohio och amma det kommande barnet ”lillebror” som beräknas i oktober. Kram

  64. Charlotta

    Hej.
    Jag skulle vilja ge soffan till min dotter som hon kan ha i sitt rum. Hon behöver en plats där hon kan dra sig undan, sitta i lugn och ro och varva ner. Kanske en plats för att läsa en bok, lyssna på en ljudbok eller bara vara.

    Trevlig sommar!

  65. Hanna

    Hela familjen räknar ner, större boende vi snart ser. Från en trea till en femma vi går, många fler rum vi får. Rummen vill vi fylla, gärna med fåtölj och hylla. Låt oss denna fåtölj få vinna, till möbelaffär vi ej hinna.

  66. Lena

    När soffan är full av filmintresserade tonåringar, köket ockuperat av kladdkake bakande tonåringar och toaletten varit upptagen i två timmar, av tonåringar. Då är det skönt att stänga in sig i sovrummet, krypa upp i en skön fotölj, sätta på lurarna och lyssna på en spännande bok

  67. Ida

    Har en flicka på 3 månader som ska få sitt rum iordning gjort inom sinom tid och den skulle passa utmärkt där, perfekt stol att ge sista måltiden och mysa i innan sovdags!

  68. Mia

    Hej Hopp!

    Den här supersnygga fåtöljen skulle passa perfekt hemma hos oss, och det bästa av allt är att den då får komma till Norrbotten.
    Ha det fint!

  69. Jessica

    Har alltid önskat ha en egen läs och virkfotölj men aldrig tagit mig råd till det. Blir alltid så snål till mig själv

  70. Anna J

    Jag vill vinna den till min 13 årige son, han har i flera år tjatat om att få en fåtölj till sitt rum men vi har alltid en massa annat som vi måste lägga pengarna på så om jag vinner skulle det bli en sådan bra överraskning.

  71. Martin Blomqvist

    Hej, jag har äntligen flyttat in till mig eget lägenheten och detta pris en ursnygg fåtölj skulle passa utmärkt i mitt hem och skulle nog vara den bästa inflyttningsfest present.

    Med vänliga hälsningar;
    Martin

  72. anneli

    HAR EN FÅTÖLJ SKINNIMITATION SOM INTE SER SÅ TREVLIG UT SÅ ATT FÅ STÄLLA EN NY DÄR & FÅ SITTA NJUTA VORE TOPPEN .

  73. Marit

    Men vilken härlig fåtölj. Efter månader av kämpande mot min utmattningsdepression så skulle denna fåtölj vara en ”klapp på axeln” att jag nu mår bra, älskar livet, kan jobba och vara mig själv igen.

  74. Ulla

    Oj! Den vill jag vinna till min 76-åriga mamma. Hon behöver sitta snyggt och skönt när hon ser på tv. Den fåtölj hon nu har är säkert 30 år gammal, sönderriven av en katt och hemskt nedsutten! Tänk om vi kunde hiva den och låta mamma sitta ståndsmässigt. Det skulle vara fantastiskt!

  75. Jenny

    Jag har ett allrum på övervåningen som den skulle passa perfekt i…. har letat efter en skön o snygg fotölj att sitta o mysa i och kanske läsa en bra bok i. Den verkar ju super skön att sitta och chilla i :-)) håller tummarna för vinst!!
    Kraam Jenny

  76. Ann

    Hej jag är en ” gammal” mormor/farmor som gärna läser böcker för mina barnbarn när dom är här . Den här fåtöljen ser perfekt ut för det ändamålet. Hoppas jag vinner

  77. Emelie H

    I denna fåtölj vill jag sitta och mysa,
    eller kanske framför en tv.film rysa !
    Den verkar så skön och bekväm,
    och jag trona som en dam så förnäm !

  78. Linda

    En stund bara för mig med tidning eller dator och en kopp te pa vintern eller en god kall dryck pa sommaren-paus fran vardagen – vem behöver inte det!

  79. Denise

    Den skulle passa perfekt i vår hem som är blandat med ny stil och retro. Helt perfekt färg och stil! Håller tummar och tår =)

  80. Anna Lundkvist

    Hej Mirkka.

    jag skulle vilja vinna denna underbara stol till min fantastiska man som snart fyller år. han har räddat mig många gånger de senaste åren genom sitt stöd, sin kärlek och sitt tålamod när jag inte orkat. han visar kärlek och jag skulle så gärna vilja ge honom denna så han får sitta ner, vila och unna sig en skön stund med en bok och kanske en kopp kaffe. Jag älskar honom och jag skulle bil så himla glad om jag fick vinna den!

    kramar och tack för en underbar och kärleksfull blogg.

    Anna

  81. Jerker

    För att vi precis slängde hemmets enda fåtölj, som var omöjlig att använda… Både vi vuxna och katterna saknar en skön fåtölj 🙂

  82. Josefine

    Åh, fåtöljen skulle vara guld värd för mig att vinna då jag letat efter en fåtölj till det nyrenoverade biblioteket i typ 10000 år, denna fåtölj såg både bekväm och fin ut och färgen (på bilden) skulle passa perfekt i rummet med sidengrå väggar samt mörkblå och mörkgröna detaljer! Hoppas på tur! 🙂

  83. Louise

    Efter några år med ärvda möbler som även är sönderklösta av våra katter som bodde här innan så skulle det sitta fint med något uppfriskande så man kunde påbörja att kasta ut en av fåtöljerna.
    Som fattig student har man inte råd att köpa nya möbler så det blir ofta att ärva.
    Vinner jag denna fina fåtöljen skulle jag efter det lägga undan pengar för att förnya hemmet ytterligare med ny soffa.
    Jag vinner nästan aldrig för fru fortuna är nästan aldrig på min sida, men nu hoppas jag att för en gång skull ha henne på min sida.
    Håller mina tummar och tår att jag vinner 🙂

    Ha en bra dag.

  84. Annika S.

    Hej hopp.

    Uff jätte svårt att ge en motivering men önskar att vinna för att jag har gamla o slitna möbler, denna fåtölj skulle vara en liten hjälp på traven tills jag har sparat ihop till mitt nya vardagsrum.
    Tack för en kiva blogg och ha en skön sommar.

  85. Jennifer

    Är beräknad att få min tredje flicka den 5 juli och skulle så gärna vilja ha en skön fåtölj att amma i.

  86. Tove

    Efter 10 veckor med sår på brösten och ingenstans att sitta skönt har vi äntligen fått tungbandet klippt och såren börjar sakta men säkert läka. Vi vågar äntligen hoppas på att jag ska kunna amma lille Thor precis som vi önskar. En fotölj att amma i är precis vad vi behöver och den här var supersnygg. Vilken avslutning på amningsproblemen det skulle vara att vinna:-) tack för en bra blogg!

  87. Johanna

    Jag vill vinna fåtöljen eftersom jag är i stort behov av att sitta bekvämt när jag ammar vår lilla tjej. Då är det ju bara bonus att fåtöljen är skitsnygg 🙂

  88. Sara A

    Som nybliven student bor jag på 26 små kvadratmeter och har inte plats för någon soffa. Den här fåtöljen skulle vara perfekt för mig och pigga upp min annars gråa studentlya 🙂

  89. Linda

    Har precis fått nytapetserat i dotterns rum och denna fåtölj skulle verkligen vara pricken över i. =)

  90. Gith Höglund

    När solens strålar slutat värma, och hösten sig börja närma. I en fotölj frånThe Sofa Store då vi alldeles förträffligt mår.

  91. Sandra

    För att varit på botten kämpar jag nu mot toppen, denna fina skulle pryda min nya och efterlängtade lägenhet med bravur!

  92. TINA

    Önskar fåtöljen då en av mina grabbar hade varit lite olydig och druckit varm choklad i min fina fåtölj och spillt ut muggen med choklad.
    försökte rädda den men den luktade tillslut så vedervärdigt att den fick åka till tippen!
    Önskar mig en ny så jag kan få min läs/plugg hörna igen 🙂

    Kram T

  93. Therese

    Jag och sambon flyttar förhoppningsvis till en ny lägenhet i höst, där skulle fåtöljen passa fint – och min fantastiska sambo skulle passa bra i den när han kommer hem trött och sliten efter sina långa arbetsdagar!

  94. Amanda

    Jag har en dotter på 2 månader och har blivit ensamstående. Jag har inga möbler förutom en säng, tvbänk. Kommer få låna ihop möbler till våran lägenhet då det inte finns på kartan att jag skulle ha råd att köpa alla möbler. Jag kommer få köpa möblerna eftersom jag sparar. Så att vinna den fåtöljen och faktiskt ha något hemma som är MITT skulle vara helt fantastiskt. Att fåtöljen dessuom har min favoritfärg är bara ett stort plus!

  95. Therese Lagerstedt

    Vill så gärna vinna den finna fåtöljen då ekonomin inte är den bästa när man har valt att stanna hemma med de små barnen istället för att arbeta och sätta dom på förskolan. Just nu har jag en fåtölj som jag fick av en vän och den är gammal och trist 🙁 Hade varit så kul att vinna då jag aldrig tidigare gjort det! Kram från Therese

  96. emelie

    Min dotter blir en månad idag. Min rygg är paj efter vakennätter i nedsutten soffan. En fåtölj skulle nog hjälpa!

  97. Pauliina

    Jag älskar att läsa böcker, men just nu har vi ingen plats där jag kan gå undan en stund för att läsa ett kapitel eller två. Denna vite perfekt och ersätta spjälsängen med då vår yngsta byter till vanlig säng och platsen bredvid mig blir tom. Hoppas så på vinst!

  98. Jeanette

    Jag skulle vilja vinna fåtöljen för att få bli glad och känna att jag har nåt bekvämt och mysigt i hemmet då jag återigen fått en vattenläcka (var ca 2 år sist det hände) och som det ser ut nu så blir jag utan kök och badrum i 2 månader och ingen ersättnings lägenhet finns så det blir att flytta hem mig och katterna till mina föräldrar

  99. Therese

    Åh vad glad jag blir om jag vinner denna fåtölj, där kan jag sitta och läsa sagor för mina två underbara pojkar. Min sjuåring har lärt sig läsa så även han kan sitta där i lugn och ro. Att läsa bok blir man klok

  100. Carola

    6 i familjen är vi mannen tar soffan alltså tre hela jäkla platser dom två yngre barnen tar varsin fåtölj två äldsta sitter på rummet och var sitter jag jo på golvet så önskar mig en egen fåtölj

  101. Mikaela

    Hus har vi köpt
    Så nu är kontot nött
    Taket är bytt
    Men möblemanget ej nytt
    Möbler får vänta
    Men hade gärna haft denna att hämta
    Hade passat bra bredvid öppna spisen
    Till att mysa, läsa och amma lill-fisen

  102. ulla

    Vi har tre hundar som varje kväll tar plats i våra fåtöljer och soffan .Det skulle vara sååå skönt att ha en egen fåtölj som bara är min

  103. Pernilla

    Den skulle passa superbra vid fönstret I vårt vardagsrum.. Jag skulle sitta skönt o handarbeta. Eller mysa ner mig med en bok och te efter en ruggig träningsrunda ute i höstmörkret.

  104. sandra Etuna

    Där är den ju! Vår ena soffa har gått sönder så vi har letat efter någon härlig läsfåtölj att ha istället. Just den där skulle bli perfekt! Jag håller alla mina tummar och tår och dansar en ge-mig-tur-dans. 🙂

  105. Lydia

    Vilken schysst fåtölj! Jag tycker att vi ska få den för att vi har vart precis igår på ultraljudet. Vi vänter våran första barn och allting är super spännande! Nu vet vi att det blir en pojk och inredning av rummet börjar efter min man har renoverat klart. Men detta fåtölj skulle ju passa ur snygg i rumet!

  106. Camilla

    Vi håller på att renoverar för fullt och har insett att vi saknar en fotölj för att få vårat allrum uppe perfekt. Just nu är det lite knapert i plånboken eftersom jag är mamma ledig, vore skönt att få slå sig ner i den när barnen somnat och läsa din blogg

  107. Nina

    Jag har ett pringles-rör som jag klätt om, det är min ”spargris”..har nu i ett års tid försökt spara ihop till en fåtölj som jag tänkte placera min goa gubbe på 198 centimeter så att han får sitta ”som en människa” för en gångs skull utan att ha knäna uppe vid öronen jämt när vi kollar på tv. Det där röret fylls på, men alltid är det något annat än till en fåtölj pengarna går till utan det går till kläder och skor till ungarna..visserligen bra, men jag drömmer fortfarande om att kunna ge min långa Man något skönt att sitta i på kvällen. En Ohio fåtölj-vinst skulle göra mig så glad..och gubben min också 🙂

  108. Mariahusetfullt

    Den fotöljen skulle bli en riktig sagofotölj hos oss. I den skulle jag och barnen kunna krypa upp i och läsa sagor långt in på sena kvällen. Inte bara läsa sagor utan också skapa roliga, spännande berättelser i den fototöljen. Jag håller mina tummarna hårt för vinst. Det skulle vara något alldeles extra.

  109. Anna

    Skulle jag mot förmodan vinna så skulle jag ge bort den till min pojkväns före detta sambo. I min lägenhet passar den tyvärr inte in, och jag har dessutom en för liten lägenhet men hos henne skulle den bli superfin och komma till rätta. Hoppas på lite tur åt henne. 🙂

  110. Annica P

    Fåtölj? Ja gärna, den förra var en i orange Manchester som ej blev såld på auktion å skulle kastas så den fick flytta till mig. Men efter flytt till sambon fick den ej plats men i förrådet hitta råttorna den så nu skulle det vara skönt att sjunka ned i en ny fräsch fåtölj!

  111. Leyla Lundqvist

    Är gravid med andra barnet och i ett enormt behov av en bra amningsplats. Dessvärre är inte ekonomin så förstående då vi valt att ha första barnet hemma istället för på förskola. Håller tummarna för turen att vinna denna skönhet! Tack för en bra blogg, du inspirerar.

  112. Pernilla

    Skulle jag vinna denna fina skulle jag ge den till min kära pappa som verkligen behöver en ny fåtölj! ❤

  113. Eva Björkegren

    Vi, jag och min 20-åriga dotter älskar att läsa och den här fina fåtöljen är perfekt för det. När vardagen är fylld av sjukdom, slitigt jobb m. m. så är det skönt att ibland få tillbringa lite tid med Harry Potter, Miss Marple eller någon annan litterär figur.

  114. Ammie

    Min gamla trotjänare gick precis sönder så jag måste skaffa mig en ny. Fåtöljen är nämligen min arbetsplats hemma, där sitter jag och gör min bokföring, läser in litteratur, planerar kommande lektioner, studiebesök, prov etc och rättar inlämningsuppgifter och prov. En stor del av mina nöjen är också kopplade till fåtöljen; jag tittar på TV, läser böcker, virkar, läser bloggar och slösurfar 🙂 Kanske inte så konsrigt att den gamla gav upp 😀

  115. Sofia Sjöberg

    Denna fina fotölj skulle passa utmärkt hemma hos oss! En avkopplingshörna, att läsa sagor, mysa och vila!

  116. Carina Hedström

    Hej ! Skulle passa perfekt till mitt nyrenoverade vardagsrum, kök, hall mm.
    Håll tummarna att turen blir min

  117. Elin H

    då jag skall få mitt första barn om 25 dagar hade det varit perfekt med en bekväm fåtölj att amma i. Vi saknar det här hemma och det hade varit en perfekt försenad 30 års present till mig och min snart lilla familj.

  118. Anna-Lena

    Att sitta i denna vackra stol
    måste vara som för näcken att spela fiol
    slappa njuta vila
    innan man igen fortsätter ila
    Det är avslappnande värdefulla stunder för mig
    och vill nån låna den säger jag förstås inte nej!

  119. Elsa

    Alla är ju klart värda att vi na en aå fin fåtölj, jag hade aldrig haft råd att köpa en och hade så gärna velat ha den 🙂

  120. Carina Sörensen

    Åh vilken dröm fotölj. Den passar min ögonfärg och verkar ha en bra passform till min rumpa. Så låt nu denna fotölj bli min så jag bara kan få må så där bra som en kvinna ska få må.

  121. LenaMaria

    Jag skulle vilja skriva några rader och motivera till varför just jag vill vinna den fina fåtöljen…jo, för att jag skulle vilja ge den till en alldeles speciell person i mitt liv. En person som har lärt mig ödmjukhet till livet och visat att man kan överleva även dom värsta stormarna. Jag är så glad att du finns hos oss!
    Du är bäst, finaste mamma Agneta!❤️

  122. Annette

    Snygg modell på fåtöljen! Skulle bli glad om jag vann då jag behöver en ny fåtölj med hög rygg för mina rygg- och nackproblem … håller tummarna. Kramar

  123. Ann-Sofie

    Skulle ge den till min kära mamma som ställer upp i ur och skur för mig och mina barn trots att hon inte mår nå bra. HON ÄR VÄRD DEN! Skulle inte klara mig utan min mamma!

  124. Carina

    Hej!
    Jag hoppas helt enkelt på att vinna denna snygga turkosa fåtölj, dels för att den är turkos som är min favvofärg och dels för att jag letat länge och väl efter en snygg ( hoppas skön) fåtölj att sitta och läsa i. Att äntligen få fixa mig en egen läshörna!

  125. Pilboflickan

    jag skulle vilja vinna den till min mamma som från i morgon och framåt kommer gå igenom tuffa behandlingar och operationer. Hon är långt ifrån ensam och gå igenom denna sjukdom men det är min motiveringen, en skön fåtölj, att få komma hem till och andas ut, gråta och skratta i.

  126. Anna maria

    Skulle bli en väldigt fin present till min mamma som fyller 72 år 4/7.
    Hon har svårt att ta sig upp i den fåtölj hon har nu.
    Den här finna skulle passa henne bra och ett plus att den är snygg också.

  127. Frida

    Åh den här skulle passa oss eller igentligen mig perfekt! Jag har efter en skada svårt att sitta på en vanlig stol i barnens rum och läsa sagor, jag får helt enkelt för ont. Men en inte bara snygg utan skön fotölj skulle både jag och barnen bli överlyckliga ♡

  128. Nina

    Som nyblivna föräldrar behövde vi större lägenhet och har därför precis flyttat. En ny fin fåtölj hade verkligen kommit till användning och gett oss pengar över till andra nödvändigheter 🙂

  129. monika Karlsson

    Jag hade verkligen viljat vinna den för min yngsta dotter är snart 6 månaders bebis och precis som sina två bröder är hon en kräks bebis, hela soffan är förstörd. Hur man än städar är den ofräsch , släng in en icke rumsren valp på det har vi en härlig kombo ska köpa ny soffa efter sommaren och hade varit kanon snyggt stt matcha ihop med den skönheten✊

  130. Caroline mathiasson

    Efter en smärtsam seperation, gravid och med två små pojkar. Kurator på 6 åringen som tog detta väldigt hårt har vi hittat tillbaka till VI. Men oj vad det inte fungerar med två soffor, så mycket bättre hade denna fåtölj passat. Hade snabbt blivit min favorit plats med en god bok.

  131. Eva

    Vill verkligen vinna denna då min nuvarande favoritfåtölj nyligen gick sönder och jag har inte råd att köpa en ny.

  132. Theres

    Jag skulle jätte gärna vilja vinna denna fåtölj till min familj. Min man & jag är 24 & 25 år, våra barn 3 & 1 år. Vi blev utsatta för grov bedrägeri för ca 1 år när minsta var nyfödd. Vi blev bedragna på 50000:- så det har varit ett tufft år ekonomiskt & mycket tankekraft med rättegångar osv! det skulle vara underbart om jag vann denna fåtölj för att kunna få bara sitta ner & njuta för en stund & känna glädje. Tack för en bra blogg. Jag bor själv utanför Björklinge! Mvh

  133. Hanna Gerdin

    Vore mysigt att få krypa upp i denna för en lugn stund med en kopp te och en veckotidning i handen när barnen har somnat! Småbarnsmamman i Västerås håller tummar och tår att jag denna får 🙂

  134. Josefine

    Åh den skulle passa perfekt till min sons rum vi har precis i detta nu blivit klart med att bygga ett barnrum till lillen på 10 månader. O nu väntar det bara på att vi ska inreda detta rum i den fotöljen kan han o jag sitta i o läsa mysiga sagor ihop håller nu tummarna

  135. SANDRA

    Har så länge velat ha en fåtölj att luta sig tillbaka i när mina 3 barn har lagt sig. Denna var otroligt snygg och skulle passa perfekt i vårat vardagsrum. Håller tummar och tår. mvh sandra

  136. Barbro carlsson

    Jag vill vinna denna fina fåtölj för att det blir en bra stol i dotterns rum som skall göras i ordning.

  137. Malin

    Oh den här skulle jag jättegärna vilja vinna. Jag har en vän som har en multi handikappad flicka och hon skulle behöva den när hon ska sitta med dottern både dagar och nätter. Ibland har hon så tungt att andas att hon inte kan ligga trots att hon får syre. Den här skulle vara bra åt dem.

  138. Vedrana

    Hej! Jag tycker att fotöljen ser riktigt snygg ut ich hade passat superfint i vårt vardagsrum!!! Tack för en bra blogg! Kram

  139. Elin

    Om jag vinner skulle jag sätta den i min systerdotters blivande rum så jag har nånstans att riktigt mysa med henne när jag åker de 60 milen upp för att kunna hälsa på henne! Hon blir här i dagarna 4 månader gammal å jag har nedräkning tills jag får semester å får träffa guldklimpen igen <3

  140. Malin

    Det skulle helt enkelt vara så otroligt roligt att få vinna en sån skitsnygg fåtölj! Skulle bli välanvänd av mig och mina tre sessor här hemma.

  141. Kikki

    Varför ska man bara tänka på sig själv alltid ? Denna skulle varit perfekt till min mamma som har värk dygnets alla tider och skulle behöva en rejäl fotölj att sitta och kolla tv vid då soffan ger henne mer värk.

    Hade varit helt underbar att meddela henne att den var på väg hit
    Kram från hennes 20 åriga dotter <3

  142. Emma

    För att livet inte har varit helt rättvist mot mej på sista tiden:( en fotölj kanske inte vänder vinden än men skulle ju helt klart ge lite glädje i allt:) kram till er och hoppas eran vind oxå vänder snart!

  143. Cath

    Hej Mirka!
    Alltid lika kul att följa din blogg, du inspirerar mig på många nivåer och mina barn med. så tråkigt med Linnéas sjukdom, hoppas innerligt att hon/ni tar er igenom det snart och att ni får rätt hjälp.

    Nu 6ill fåtöljen: jag vill vinna denna fåtöljen så jag får äntligen ha en egen hörna i vårt vardagsrum. Min tredje barn är snart 5 månader, en egen fåtölj där jag dessutom kan amma i hade suttit perfekt. Turkos är dessutom min favvo färg☺

  144. Nathalie

    Så snygg fåtölj!! Vilken dröm att få sitta i den och läsa gonattsagor för barnen. Hoppas, hoppas på tur!!

  145. Marie

    Jag skulle gärna vilja vinna, men inte till mig utan min pappa som har brutit ryggen och behöver en stol med ganska rak rygg för att sitta bekvämt, och det ser den på bilden ut att vara.

  146. cissi

    Vi har precis köpt vår första bostad! Så i september flyttar vi och våra tre underbara barn, och denna fina och lyxiga fotölj skulle passa som en smäck i vårt nya vardagsrum. Kram

  147. Johanna

    Hej Mirka, klart jag vill vara med och tävla om en fåtölj när tillfälle ges! 🙂 Senast igår var jag och sambon och tittade efter en ny soffa, som vi har gjort förut utan att hitta någon bra. Jag släntrade som vanligt iväg till fåtöljerna och provsatt, drömde, möblerade i mitt huvud och fjäskade – ”vi kaaaan väl köpa en fåtölj också..” Jag har alltid velat ha en fåtölj, aldrig har vi haft någon, inte ens när jag var barn. Det ser så mysigt ut, filt, bok och choklad en sen kväll när barnen har somnat och man vilar ut efter jobbet. En dag kanske, en dag…

  148. Ellinor

    Vi har efter min sambos beslut köpt en skinnsoffa och nu under sommaren är den hemsk att sitta i och amma en liten varm bebis. Det skulle vara underbart att vinna en fåtölj som man kan amma i 🙂

  149. Ellinor

    Vi har efter min sambos beslut köpt en skinnsoffa och nu under sommaren är den hemsk att sitta i och amma en liten varm bebis. Det skulle vara underbart att vinna en fåtölj som man kan amma i 🙁

  150. josefina

    Till hösten flyttar vi till första egna huset, Denna i ett hörn med en bok och lampa som gör ljuset. Det vore en dröm som blev sann, om det lyckligtvis vore jag som vann!

  151. Anette engwall

    Inreder just nu vårt gästhus på landet,och denna fina fåtölj skulle passa så fintatt sitta skönt när gonattsaga ska läsas för mitt barnbarn.

  152. Ulrica Mickelsson

    Med ungdomar boende hemma. Är sittplatser ett ständigt dilemma.
    Denna fåtölj vore underbart, men någon annan slår sig nog ner helt självklart.
    Här kollas de TV, spelas och sjungs. Då och då slutar något med en duns
    Om jag denna skulle vinna. Lovar jag att bli en ännu bättre kvinna
    Att vara mamma är underbart, men ibland känns de som om många tar en som självklart

  153. Diana

    Så vansinnigt vacker, håller på att göra iordning vardagsrummet och där skulle den sitta som en smäck i den underbara färgen. Ekonomin skulle inte tillåta att jag köper den ur egen plånbok och jag känner att jag är sååååå värd denna skönhet. För att jag är jag….helt enkelt(testar för en gångskull vara lite osvensk) Om barnen låter bli att kleta o kladda kan de får låna den ibland!

  154. AnnSofi Österberg

    Ser ut att vara en otroligt bekväm fåtölj som med sin varma blåa färg skulle passa utmärkt i min stuga.

  155. Michaela

    Jag tycker jag borde vinna fåtöljen då jag om 3 v ska få vårat 4 barn å då vore de skönt att ha en egen fåtölj att sitta i vid amningen just nu har vi bara en hård soffa

  156. Victoria

    Hej, idag är mitt 5 barn beräknat att komma och än så länge ingenting men jag hade blivit väldigt glad om jag hade vunnit den här fina fåtöljen. Hade gjort en liten extra guldkant på tillvaron här hemma.
    För övrigt vilken underbar blogg och familj. Kram <3

  157. Sandra Möckelström

    Åh så underbart fin 🙂 Skulle önska att den blir min men med min otur så blir den nog tyvärr inte det 🙂 Glad sommar 🙂

  158. Suzanne Lindell

    Alla mina 5 barn har flyttat hemifrån, min ”lille” flyttade för tre veckor sen, så behöver en skön fåtölj att krypa upp i och vara nostalgisk i med alla foton på barnen. Kram

  159. Christin

    Ohio skulle komma väl till pass hemma hos oss då vi nu i dagarna möblerat om. Detta sedan familjen utökats med ytterligare 1 pojke. Har nu ordnat så även han fått en egen hörna dock saknas det en fåtölj att krypa upp i. Lyckan vore total om vi vann!

  160. Caroline

    Vore helt fantastiskt att äntligen få vinna ! Och särskilt den där fåtöljen. Jag fullkomligt älskar dess enkelhet och stilrena form <3 tidlöst.

  161. Signe

    I augusti flyttar jag, sambon och våran 10månaders till hus. Vi har mycket plats som behöver fyllas, denna fåtölj skulle passa perfekt!

  162. Erica

    Har två barn, 3 och 6 år, som alltid haft extremt mycket spring i benen. Men nu har de kommit in i en fas där de vill läsa, läsa, läsa. Äldsta tjejen har precis knäckt läskoden så hon älskar att försöka läsa böcker själv. Så jag skulle gärna vilja vinna fåtöljen för att kunna krypa upp med tjejerna och läsa deras favoritböcker för dem. Och för äldsta tjejen att krypa upp i och fortsätta lära sig läsa och upptäcka böckernas förtrollande värld. Och för min egen skull, att efter en lång dag få krypa upp med en kopp kaffe och en god bok eller bra tidning! Jag behöver den stunden än mer nu då min älskade mamma gick bort i våras efter en kort tids sjukdom. Det är tungt och jobbigt men samtidigt känns det nu allt viktigare att få mysa extra med barnen och jag omfamnar varje minut av livet. Men ibland är det extra viktigt nu att få tid att sätta mig ner och bara vara, reflektera och slappna av.

  163. Mimmi

    Vilken härlig fåtölj!! Den skulle jag vilja ge min äldsta grabb som efter att ha klarat sej ekonomiskt med många olika ströjobb nu sedan ett år tillbaka har en riktig anställning med ett jobb han älskar! Men att va bussmekaniker sliter på kroppen så därför skulle han behöva en skön fåtölj att koppla av i. O en rejäl fåtölj oxå eftersom sonen är lång. 🙂

  164. Lotta

    Vore toppen toppen och skulle pigga upp både mitt hem och mig. Har varit ett tungt år med dödsfall. ( Mamma + 4vänner) Dessutom trevligt med annat än räkningar i brevlådan =)

  165. Lotta

    Vore toppen toppen , då jag sällan kan unna mig nya saker. Som sjukpensionär blir man inte rik. har dessutom haft 5 dödsfall på 8 månader. Min mamma och fyra vänner har lämnat denna jord. Så denna skulle pigga upp både mig och mitt hem

  166. Anna Karlsson

    Skulle vilja ge den till min mormor som ska flytta till ett äldreboende. Hon måste sälja nästan alla saker och möbler hon äger då allt inte får plats på boendet. Och hon är så ledsen över det. Denna skulle pigga upp. Tänk vad härligt för henne att få sitta i den och få lite lyx i hennes oerhört jobbiga situation. Min fina mormor vill jag se glad igen och få se lycka i hennes ögon.

  167. Jennie Byh

    Tack för en underbar blogg! 🙂 följer dig dagligen.
    Jag skulle jätte gärna vilja vinna den fina fåtöljen. Skulle passa jätte bra som amnings fåtölj,( den ser väldigt bekväm ut! )då min lilla tjej kommer ammas ett tag framöver. Hon föddes i v 33 å vägde 1399gr. Hon är 3 mån idag å väger 3000.
    // Jennie

  168. Christina Edberg

    Jag har i många år saknat en fåtölj att ha bredvid vårt akvarium. En fåtölj där man kan sitta och koppla av en stund och titta på fiskarna, en stund av ro och egen tid!

  169. Kristina

    Hej
    Åhhhh!!!
    Jag har letat med ljus och lykta efter en fåtölj att ha min nyfödda dotters rum. En fåtölj att amma i, läsa bäcker i och bara mysa i. Denna skulle passa helt perfekt både stil-/ och färgmässigt!

  170. Nelly

    Vill gärna vinna fåtöljen till min mamma! Hon har velat ha en fåtölj jättelänge och hon har varit sjuk i ett år och har nu blivit friskförklarad! Så jag tänkte att detta kunde bli ett bra sätt att fira detta! Kram!

  171. Eleonor Eriksson

    Jag och min man har det väldigt tufft just nu med det mesta. Jag jobbar heltid och har nästan allt ansvar för barnen, varav ena har diagnos. Många tårar av trötthet och frustation blir det om kvällarna. Om jag vann en sån härlig fåtölj skulle det bli min lilla oas, som jag skulle placera framför tv:n. Gärna med en bunt tidningar brevid och en kopp kaffe. Bara njuta några minuter med huvudet bakåt, för att sen ta tag i livets upp och nedgångar igen..

  172. Åsa

    Min motivering är att jag skulle ge den till min mamma om jag vann. I den skulle hon sitta bra när hon stickar alla sina olika projekt. Nu är det nog plädar till hösten blir det väl nya sockar till oss alla. Hon är verkligen värd en ordentlig fåtölj! Hon har alltid ställt upp för oss alla varn/barnbarn/barnbarnsbarn. Så nu håller jag tummarna att jag kan ge nått riktigt fint tillbaka.

  173. Linda

    Den skulle passa så bra i min dotters rum. Vi båda älskar att läsa för och med varandra men idag sitter vi på golvet. Så för att för att min rygg ska mäkta med många härliga lässtunder så önskar jag att denna fick flytta hem till oss!

  174. Helahea

    för att min dotter verkligen skulle behöva den i sitt studentrum i Uppsala. Hon får inte plats med någon soffa och sängen vill man ju inte alltid sitta. Hon är också värd den eftersom hon pluggar till lärare och klarar det med beröm godkänt 60 mil bort från mig ❤️

  175. Weronica

    Super snygg fåtölj. Jag skulle gärna se den i min läshörna där jag kopplar av, har just nu en obekväm stol jag sitter i. 🙂

  176. Kicki

    Åh! Jag skulle vilja vinna den här fina fåtöljen att ha att sitta i och se på tv…pga flera st diskbråck kan jag inte sitta i min hårda soffa längre och skulle verkligen vilja ha nåt bekvämt att vila i.

  177. Anna

    Denna skulle jag vilja vinna och ge till min kära mor som ”offrade” sin fåtölj till mig så jag fick matcha min soffan. Roligt de skulle vara att få ge henne nått tillbaka!

    Kram!

  178. Nathalie S

    Jag hoppas kunna få vinna denna fina fåtölj till min underbara svärmor. Hennes favori fåtölj har nyss gått sönder och hon tänker aldrig på sig själv utan barn, respektive och barnbarnen går alltid först. Att bo 100 mil ifrån varandra är en stor utmaning många gånger, så att kunna ge henne en fåtölj som alltid kommer att påminna om oss och vårt barn skulle vara en dröm.
    Kram

  179. Lina

    Denna underbara fåtölj skulle passa perfekt hemma hos oss. Tänk att få krypa upp i den med en mysig filt, en bra bok och något varmt att dricka när hösten kommer.
    Håller tummarna och hoppas!

  180. Eva

    Fick mitt 7 E barn för drygt 8 månader sedan , har haft en tuff tid då jag fick en förlossningsdepression .och har inte hämtat mig ännu , är värd att muntras upp då mitt liv är inte enkelt på många plan .skulle kunna skriva många A4 sidor om det men den person jag skulle ge fotöljen till är min dotter som varit utsatt för mobbing till och från i skolan . Har tänkt att fixa ett eget rum till henne i sommar och då skulle fotöljen bli så fin på hennes egna rum som hon ska få .

  181. Emma

    Jag tycker att fåtöljen var mycket snygg och den hade passat perfekt hemma hos oss! Därför borde ju jag vinna ☺

  182. Susanne

    Vill gärna vinna denna och ge till min son som flyttar iväg till Skövde och ska börja på högskola där. Han önskar sig en sådan att ha och läsa sina böcker i. Är en bokmal sedan han var liten!

  183. Louise Hall

    Ååh, den skulle passa perfekt hemma hos min pappa som är nybliven pensionär!! Han har ingen stil alls och nyligen (läs äntligen!) gick hans gamla tv-fåtölj sönder. Denna fåtölj skulle kunna bli början på en ny era hemma hos gubben 🙂

  184. Inger Mattsson

    Ohio ger chans att sitta ner och tänka efter. Då kan rädsla omvandlas till möjlighet!

  185. Elina

    Våra vita soffor är fulla av barn med gräsiga fötter, vällingflaskor och riskakor, snuttefiltar och gosedjur. Tänk att få sitta i en fin färgglad fåtölj bredvid och njuta av det älskade kaos jag skapat och inte skulle vilja vara utan en sekund!

  186. Sandra

    Tjusig fåtölj! En sån skulle vara underbar att spendera alla tentapluggsnätter i. Fina och bekväma möbler är inget en lärarstudent som jag är speciellt van vid i min studentlägenhet. Och tänker sen, när jag slitit mig igenom universitet, skulle en sån här fåtölj vara underbar att pusta ut i på kvällarna , eller kanske rätta och uppmuntra elevernas första försök till att lära sig skriva,räkna och läsa. Allt för att kunna växa upp till demokratiska medborgare som ska bli läkare, ica kassörer, fordinstekniker, matsalspersonoal, föräldrar eller kanske lärare.

  187. Birgitta

    Att var kväll få ligga i sin säng och ha sin förälder i den fåtöljen och lyssna till godnattsager önskar jag mitt barnbarn och hennes föräldrar.

  188. Monicka

    Superfin! Vi har precis köpt oss ett hus och kommer nu äntligen få plats med en bibliotekshörna. Denna skönhet till fåtölj skulle passa så bra. Tror helt klart att barnen kommer bli mer motiverade att läsa.

  189. Rosvita Amnefalk

    Jag vill vinna denna fina fotölj till min lilla mamma,då hennes är utsliten och nersutten,denna verkar vara bra,skön och lätt att komma ur själv om man har smärta/värk i kroppen,där skulle hon kunna sitta och slappna av på kvällarna.

  190. Karin

    Hej!
    Vilken ljuvlig fåtölj. Den skulle passa fantastiskt i vårt vardagsrum som vi nu håller på att föravandla. Vi är nu mer modiga med mer färg, både vi och barnen har tröttnat på allt vitt.

  191. Lina Johansson

    Så fin fåtölj
    Den hade passat oss perfekt då vi snart skall få en liten gosse så man kan sitta bekvämt och mysa och amma.

  192. Désirée

    Jag skulle vilja vinna fåtöljen då jag har ont i svans kotan emellanåt och har inte just nu råd med en ny soffa sitter i en begagnad soffa som jag har fått ta över, men som tyvärr har varit med om några antal flytt och barn. Planerna är att spara till en ny soffa och hade varit roligt att ha en fåtölj till soffan eller att få ha i mitt rum när barnen sover och man kan sitta och varva ner i. Såg många andra bättre anledningar än min men jag ger det ett försök. Ha en bra dag

  193. Sandra R

    Stress är min största bov och därför behövs en lugn plats i hemmet för återhämtning. Om en månad flyttar vi till mindre och då skulle den vackra Ohio-fåtöljen göra sig både vacker och bekväm för vila i mitt nya sovrum.

  194. Maria

    Att få vinna denna fåtölj vore toppen då vi håller på att göra iordning ett rum till stora sonen här hemma. 🙂

  195. Marlene

    Åh, jag verkligen älskar, älskar, ÄLSKAR den här turkosa färgen. Den är helt underbar! Efter sommaren så kommer vi att fixa till rummet som de två minsta har här hemma. En våningssäng måste vi införskaffa och en fåtölj har funnits i mina tankar sen dag 1. En mysig, fin och färgglad som vi kan krypa upp i om kvällarna när det är dags för att läsa alla miljoner böcker som barnen bara älskar! Det är en fin stund som vi alla uppskattar 🙂 Inredningen som vi hitills har köpt går i olika blåa och turkosa nyanser, efter dotterns önskemål. Den här fåtöljen skulle göra sig så himla bra i hennes och lillebrors rum! Hoppas hoppas! 🙂

  196. Åsa Krantz

    I vårt hörn där hundsängen stått,
    Önskar jag nu denna fåtölj i blått.
    Hunden har tyvärr till andra sidan gått över,
    Nu vi andra bra möbler behöver.
    Vårt tredje barn kommer i höst,
    Vilket för oss är en enorm tröst.
    Amma, chilla, läsa och mysa,
    Under varm go filt slipper jag frysa.
    Där får minnen träda fram på vår hund,
    Samt nya och härliga med min växande familj varje sekund.
    Hoppas nu på en enorm tur,
    I väntan på vår nya filur.

    Kram Åsa

  197. Linda Guerrero

    Det är en snygg och cool fåtölj!
    Och att få vinna en sån vore otroligt kul! Då vi köpt nytt boende, som det är inflyttning i snart så vore de extra roligt med en sån fin inflyttningspresent!

  198. Chatarina

    Denna fåtölj skulle passa sååå bra som läsfåtölj i min tänkta läshörna i vårt nyinköpta hus som vi bara bott i 6 månader i! Mycket att renovera och mycket nytt att köpa som behövs! Skulle bli så super glad om jag hade turen att vinna denna!!!! Håller alla tummar och tår!!!!

  199. Malin Skålberg

    Min Julius vill gärna ha närhet om nätterna vilket resulterar att jag hamnar halvt sovande på mattan i hans rum. Jag har väldigt svårt för att samsova om nätterna, då vore denna goding underbar att sitta i brevid sängen tills han somnat om.

  200. maria

    Den här skulle jag bjuda mig själv som pensionspresent, här skulle jag sitta o sticka så skönt, nu sitter jag en trädgårdsstol som inte är riktigt bekvämt. Hoppas på tur.

  201. Emma

    Oj vilken fin fåtölj! Hatar att skriva motiveringar då jag är sämst på det, brukar därför hoppa över alla tävlingar där det är ett måste, då det är lönlöst att försöka. Här måste jag bara vara med!
    Motivering: Hela mitt vardagsrum skulle bli som nytt, hela mitt hem, ja hela livet skulle bli så mycket bättre med denna fåtölj i min ägo! Give it to me!

  202. Anna

    Vi håller på att renovera hela våran ovanvåning , så är i stort behov av nya möbler ! Alla i familjen skulle älska denna fåtölj och den skulle fått vara med på många fina stunder 🙂

  203. Liselotte

    En present till min son som behöver en uppfräschning i sitt rum. En snygg fåtölj skulle sitta fint i hans rum, han har pratat om att kunna ha nåt skönt att sitta i och titta på tv. Jag håller mina tummar glad sommar

  204. Erica

    Skulle passa bra för mig att sitta å amma i denna fina , och skulle passa jättebra i vårat finrum när vi är färdigrenoverade där ☺kram

  205. Anna Larsson

    Hej! Skickar massa sommarkramar till dig o familjen.Den här fåtöljen skulle vi behöva här hemma! Har ett barn o bor trångt men flyttar till större efter sommaren.Min dotter somnar gärna in i famnen o det funkar ju ett tag.Nu är hon två år o börjar bli lite stor.Jag har dessutom fått en fraktur på svanskotan efter en olycka på jobbet. Har även varit sjukskriven ytterligare efter en operation i handen o fått men i kroppen efter det.Skulle verkligen ha nytta för denna superfina fåtölj ♡ kärlek till dig o din härliga familj! P.s har även fått tre nya syskonbarn som man gärna vill gosa med i just denna fåtölj

  206. Sabina

    Med en son på dryga 2,5 år med autism och adhd osv blir det alltid långa nätter vakna med prinsen min ! Vore skönt att ha något riktigt skönt att slappna av i både han o jag om nätterna när vi sitter vakna o funderar på livet!

    P.s jag tycker du verkar vara en fantastisk mamma med en härlig familj! En stor kram fylld med pepp och styrka !

  207. Johanna

    En fåtölj till för att ta sig en blund och kunna varva ner och få en mysig stund . Då min soffa är så hård och obekväm att sitta i sö önskar jag att denna fåtölj min kan bli ❤️

  208. Erika

    Jag kommer inom den närmaste framtiden att flytta till min första egna riktiga lägenhet efter att ha bott i ett litet rum i en studentkorridor i snart 4år. Denna lägenhet vill jag inreda med snygga och bekväma möbler. Mendp möbler är så väldigt dyra och jag först och främst behöver en säng.. Snälla hjälp mig med denna snygga fåtölj till ett framtida sovrum så jag kan sitta och mys-läsa utan att förstöra ryggen!

  209. Karin

    Äntligen så får min underbara dotter(20) en plats att sitta och amma sin lilla dotter vid. Hjälper dom mycket men de har precis fått en lägenhet och det är mycket att köpa och fixa för den unga lilla familjen.
    Jag vill så gärna överraska dom med denna fina förtöj.

  210. Anna eriksson

    Om jag skulle vinna denna fåtölj så skulle jag ge den till min mamma. Min mamma har som många andra kämpat emot cancer, och gjorde för två veckor sedan sin andra tarmoperation. Men trots detta så har hon alltid ställt upp för mig och sina barnbarn och det hade varit en fantastisk gåva att överraska henne med. I augusti flyttat hon in i sin nya lägenhet i Göteborg och fåtöljen hade passat perfekta i hennes vardagsrum!

    Håller tummarna för min lilla mamma 🙂
    Kramar Anna Eriksson

  211. Anja

    Vad fin!

    Jag vill sitta i fåtöljen och bara mysa med något av barnen i knäet. Läsa bok eller bara mysprata. Stolen påminner och gammelmorfar och när man satt i hans knä, hörde sagor som han hittade på allt eftersom.

  212. Frida Åhlund

    Jag skulle jättegärna vinna den där ursnygga fotöljen eftersom det skulle göra det både roligare och lättare att komma tillbaka till läsningen som jag tappat bort helt under småbarnsåren. Jag har alltid älskat att läsa och jag känner att jag tappat en viktig del av mig själv som får mig att utvecklas som människa. Så mitt mål är inte att tappa mammakilon nu när barnen blivit lite större utan att hitta tillbaka till mig själv och läsningen. Förutom att den skulle vara ursnygg i mitt vardagsrum förstås

  213. Evelina

    Hej!

    Jag är gravid med vårt femte barn och skulle verkligen behöva en fåtölj i lekrummet där man kan amma/mata och sitta och mysa med barnen när de leker. Håller tummar och tår
    Mvh Evelina

  214. Tanja

    Jag hoppas jag vinner för jag tänker ge den till min underbara svärmor som alltid ställer upp som barnvakt trots krånglande knän och är för envis för att köpa en ny högre och bättre fåtölj till sig själv

  215. Cissi J

    Skulle va kul att vinna en ny fåtölj. Har en soffgrupp som är ca 20 år o nu börjar skinnet gå sönder så snart dags att spara ihop till en ny o då skulle början va en ny fåtölj
    Kram

  216. Camilla *3 barns mamma*

    Hejsan Mirka !

    Pga min stora nack skada efter trafik olyckan så vore den här stolen som ser helt underbart skön ut med sin nackkudde skön att ha. Har problem varje kväll med ställningar i soffan pga nacken. Läkaren vill stel operera men jag vågar ännu inte. Är bara 33 år än o lever med fibromyalgi o reumatism samtidigt.

    Hoppas på tur <3

    Kram Camilla

  217. Anna

    Vi är en familj som inte är lika stor som er men ändå för stor för vår soffa. Två vuxna och fyra barn slutar alltid med att ett barn väljer att sitta på golvet eftersom det är å trångt i soffan. En till sittplats (till mig då såklart ) vore guld!

  218. A

    Ååå men det där är ju MIN fåtölj som jag drömt om! Därför borde jag vinna- det säger jag nu! Den skulle hamna i min sons rum, jag sitter på en stol nu och balanserar när vi läser godnattsaga. Färgen och designen passar perfekt in i rummet och den ser ju såå skön ut!

  219. jennifer

    Jag skulle vilja vinna fåtöljen för den skulle passa jättebra i mitt vardagsrum och sen ser den himla skön ut att sitta i. Hade passat perfekt för att sitta och mata min 2 månaders bebis i 🙂

  220. Rebecca Järnefjord

    Min sambo har sin dator och jag har mina böcker. Dock har jag ingen skön plats att avnjuta dem. Jag har länge velat ha en snygg och skön läsfåtölj men som student har man knappt ens råd att leva så drömmen om en fåtölj lever vidare. Vi ska börja renovera lägenheten snart med så denna skulle vara perfekt i sovrummet där jag kan ha min läshörna. Dessutom är blå min favoritfärg och denna fåtölj var så grymt snygg!

  221. lin

    Åh, precis vad jag drömmer om! Min son sover BARA i min famn. Att sitta i soffan med honom börjar tära rejält på min rygg. Och med lägsta föräldrapenningen iom att jag är student, så har en bekväm fotölj blivit något som det inte riktigt has råd med. Så motivation: jag behöver verkligen verkligen de! Kram

  222. Svandis Ros

    Åh, skulle passa mig perfekt att chilla i när jag lyssnar till en ljudbok!

    Samt skulle mitt hem bli sååå fint… okej, vardagsrummet då… och den första möbeln jag skulle få in splittrans ny efter att jag förlorade hela mitt bohag i mögelsvamp på Island 2008… och fick inte en tesked med mig 🙁

  223. mummu till mybabydolls.se

    Hej Mirka.. vi är då många i våran familj och det är jag som brykar sitta på golvet, att alla (nästan ) får blats i soffan. Skulle vara skönt att ha en egen blats att sitta i.bara jag .

  224. Kristin W

    Vill så gärna ge den här fåtöljen till min mamma. Hon har länge pratat om att skaffa just en fåtölj, men hon köper så sällan något till sig själv.

  225. Petra

    Hejsan Mirka!

    Jag är sjukpensionär efter 4 trafikolyckor. Lever konstant med smärtor och ekande tom plånbok. Då jag inte kommer ned i min låga och alltför mjuka soffa – så skulle fåtöljen Ohio underlätta min vardag betydligt. Snälla, låt den flytta in här!
    Kram Petra

  226. Elisabeth

    Jag har två underbara små barnbarn som ofta är hos mig. Här hemma har jag gjort ett stort lekrum fyllt med saker, men det jag saknar är en skön fåtölj att kunna sitta i och läsa sagor med barnen och att kunna sitta där medan dom är i lekrummet, slippa att sitta på golvet vore en dröm. Så en sådan vinst vore verkligen en stor dröm och glädje för barnbarnen och mig <3

  227. Liza

    Hej
    Våran 2- åring hade diarré för ca två veckorsen
    Han låg i våran soffa när ett lass kom!!
    Vi fick slänga ut soffan!
    Så vi är i dehov av härliga sittmöblerna
    Liza

  228. Sofia wedtin

    Hej! Åh denna fåtölj skulle passa så bra hemma hos oss! Nu när man ammar en liten skulle denna vara så bra o skön för ryggen som redan är så ond då man bär sina små! Hoppas på denna underbara vinst! ♡♡ och dessutom så följer jag alltid era program när dom sänds och det är bara ett MÅSTE :D♡♡

  229. Amanda

    Har precis gjort om sovrummet, men inte riktigt hittat någon fin fåtölj än, men denna?! Oj va fin, och oj vad glad jag blir om den skulle bli min! 🙂

  230. Åse Lindblom

    Hej!
    Fåtölj läst jag rätt så fin och en rygg som återkommande gör ont så hade det varit så skönt att få möjlighet att kunna vila hela ryggen, utan att alltid behöva ligga på golvet
    Tack
    Åse

  231. Emma

    Åh så fin!
    Skulle passa kanon i våran nya lägenhet samtidigt som jag får överraska maken på vår 10-årsdag!
    Hoppas hoppas!

  232. Madde

    Skäms å skriva detta…
    Meen ÄRLIGT så anser jag mig värd denna OM jag skulle vinna…. Varför??? Joo eftersom jag ALLTID finns för Nära & Kära 24/7 å skulle uppskatta EGENTIDEN denna fåtölj med BRA bok & blogg….
    Ursch vad jobbigt å hävda att man är värd något…. Näää skall banne mig ÖVA mig på detta….

  233. Helena B

    Jösses vad fint den skulle passa i vår gamla sommarstuga som vi håller på att ställa i ordning! Där står en nedsutten och nött fåtölj ifrån 60-talet som varken är snygg eller skön längre… Eftersom stugan helt saknar bekvämligheter som tex el eller vatten så skulle ju den hör sortens bekvämlighet från Sofa Store vara toppen!

  234. Veronica Marie

    Precis som jag så har ju du en liten som du ammar/flaskmatar och det kan vara väldigt svårt att hitta en bra och bekväm ställning att sitta i, därför vore det oerhört skönt med en bekväm fåtölj att slå sig ner i när det är matdags för den lille. Det skulle göra min onda rygg mycket gott! 🙂 Hoppas hoppas!

  235. catarina

    Vill gärna vinna den vackra fotölj. Att sitta i och koppla av och fylla något tomrum. Sista barnet har flyttat ut och nu bor jag och hunden ensam i hus med tomt rum. Vore en lycka för mig.

  236. GC

    Jag behöver verkligen en sittriktig fotölj eftersom jag har problem med ryggen och ett knä. Denna ser jag är lätt att resa sig ifrån.

  237. Evelina nordberg

    Amma är inte alltid lätt
    Med en fåtölj blir det som en plätt
    Att slippa väcka hela gängen
    När man stökar runt i sängen
    Bebis är hungrig nu och inte sen
    I fåtöljen vi myser utan några men

  238. Loppan

    Jag skulle vilja vinna fåtöljen och ge den till min mamma som snart fyller år. Hon har alltid funnits där för mig, i jobbiga stunder i livet när min pappa dog och i den bästa stunden i mitt liv då min son föddes. Hon är verkligen en stöttepelare som man kan prata med allt om och finns där i vått och torrt!
    Skulle bli så glad om jag kunde ge henne denhär fina fåtöljen som hon kan vila sina ben i
    Med vänlig hälsning, Josefin!

  239. Mia

    Jag fyller åt på fredag och det skulle ju vara en helt underbar present att få lite i efterskott, det här årets första halvår har väl varit lite si och så, dåliga hälsa och diverse otur med annat, så jag ser min födelsedag som en nystart, nu får det bli ”gott nytt år på rikigt” skulle ju inte kunna passa bättre än att vinna en skön och snygg fåtölj, en plats där jag kan njuta av en kaffe och och finna ”tro och hopp” om en ljus framtid.

  240. Anna

    Hej!
    Jag ska bli mamma för första gången om knappt/drygt en månad och fotöljen ser ut att vara en perfekt plats för både amning och vaknätter Den skulle dessutom platsa galant i vårt vardagsrum. Hopas hoppas hoppas.

    Tack för en bra och personlig blogg!
    // Anna

  241. Ann

    Hej!
    Skulle bli så glad om jag vann denna,då skulle jag ge den till min 16 åriga dotter.
    Hon skulle bli så glad och tacksam för en egen ny fåtölj att sitta och läsa läxor,mysa,surfa i.❤

  242. Helena

    Åh, just nu är vi på jakt efter både soffor och fåtölj och jag gillade verkligen denna då jag uppskattar retrostil <3 jag ska gå in och kolla om det finns matchande soffor till 🙂

  243. caroline

    Jag skulle gärna vilja vinna fotöljen. Har aldrig varit med i någon tävling på nätet förut för det känns så svårt att skriva om varför just jag skulle vinna. Det finns så mycket människor ute i världen som nästan inte äger någonting alls och förtjänar den mer än mig. Så jag är absolut inte rik i svenska mått men jag nöjer mig med att skriva att fotöljen har min älsklings färg och så hoppas jag att fotöljen hamnar hos den som förtjänar den mest. Kram

  244. AnnKatrin

    Skulle vilja sitta som en drottning i den fåtöljen och bli uppassad av mina fem barn som börjar vara stora. Lite payback för nattvak, tidiga mornar o skjuts till kompisar o träningar!

  245. Birgitta

    Hej fåtöljen skulle passa super bra i mitt läshörna i köket. Skön att ha barnbarnen i knäet. Mvh Birgitta

  246. Vanessa Metzler

    Jag måste bara ha den där ursnygga fåtöljen, för att kunna sitta och amma minstingen och få en riktig bra sittmöjlighet när jag har tid över för lite virkning.Jag måste bara ha den….

  247. Rebecca

    Hej vi håller på och gör ordning våran sons rum som är ett år. Läsning är både viktigt och mysigt, det vore då toppen och ha en mysig läshörna med skön sittplats istället för och sitta på golvet 🙂
    Kram Rebecca

  248. Maria

    Ååååh så fin……väntar i dagarna mitt femte barn och det hade varit så himla fint att äntligen kunna sitta bekvämt i en av dessa och amma min lilla baby!

    Soliga kramar,
    Maria

  249. Sandra

    Den skulle passa perfekt i vårat ny möblerade vardagsrum.Är en liten hörna kvar att fixa till som vi lagt på is för att allt kostar så mycket.Så jag håller alla tummar jag har nu för att jag ska vinna denna fina stol!

  250. Elisabeth

    Hej!
    Jag vill väldigt gärna vinna fåtöljen. Jag har länge behövt en amningsfåtölj då jag 2 barn på raken förstört ryggen pga konstiga amningspositioner. Skulle verkligen bli glad om turen va på min sida 🙂