Trettonbarnsmamman

Beställa hem mediciner?

Sen vi flyttade från civilisationen Märsta ut till landet har jag många gånger önskat att man kunde få sina mediciner hemskickade. Det är inte alltid så lätt att åka 2 mil enkelresa för att hämta tex mediciner…speciellt om barnen är sjuka osv.

Tipsar nu, i samarbete med  Lloyds Apotek att de har lanserat deras e-handelsbutik av receptbelagda mediciner där man snabbt och enkelt kan beställa hem sina mediciner 🙂

apotek

LloydsApotek E-handeln 

När tiden inte räcker till 

Ibland har man inte riktigt tid att besöka ett apotek, då vore det väl bekvämt att få dina eller barnens mediciner levererade hem till dörren? Nu levererar LloydsApotek medicinerna snabbt, enkelt och säkert hela vägen hem till dig eller där du befinner dig. 

Beställ hem dina mediciner och spara tid! Nu kan du enkelt beställa hem alla dina receptbelagda mediciner direkt från LloydsApotek och välja ett leveranssätt som passar dig och dina mediciner. Oavsett om du befinner dig i sommarhuset, ligger nedbäddad med feber eller är fast i trafiken mellan jobbet och förskolan så kan du nu enkelt och snabbt beställa dina mediciner – och få de levererade var du än är.

Express eller med morgontidningen?

LloydsApotek erbjuder flera olika säkra leveransalternativ som gör det enklare för dig i din vardag. Beroende på var du bor kan du välja hur du vill få dina mediciner levererade-per post, med morgontidningen* eller med expressbud*. Smidigare än så blir det inte.  Vilket sätt passar dig bäst? Gå in på lloydsapotek.se och beställ hem dina mediciner! 

Det tänker jag testa nästa gång behovet uppstår 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Caroline

  Detta låter ju jättebra man kan ju också vara såpass sjuk att man inte kan åka själv till Aptrket. Som cancersjuk kan det vars svårt under hehandlingstiden. Så detta skall jag kolla om det skulle funka även för mig:) bra tips

 2. Helena

  Jag handlar alltid apoteksvaror på Apotea.se och där hämtar jag ut mina recept oxå och får dem hemskickade. Superbra!

 3. MammaMia

  Jag beställer ofta mediciner på apoteket hjärtat. Har bara testat receptfria grejer än men kommer med all säkerhet även beställa receptbelagda mediciner i framtiden. Är så smidigt att slippa anpassa sig efter apotekets öppettider och dessutom få grejerna hemskickade i postlådan. Dessutom får jag poäng i deras kundklubb plus att jag får återbäring via refunder.se! Super smidigt för oss som bor på landet och har ett gäng med kids! 🙂

 4. Barbro

  Toppen bra trots att jag har många apotek att välja på i närheten så använder jag denna tjänsten. Hu vad slö jag blivit och bekväm av mig, men smidigt är det.Apotea skickar jag efter ifrån. Snabb bra sevice.

 5. JOSEFIN B

  Vill du tjäna pengar på din blogg utan att du behöver ha tusentals läsare om dagen? Kika in hos mig och läs ett av mina senaste inlägg där jag tipsar och förklarar hur tjänsten fungerar 🙂

 6. Britt Åhlander

  Det finns även på Apoteket o andra kedjor. Jag har beställt hem i flera år o det funkar jättebra både receptbelagd medicin o vanliga.

 7. Carina H

  Själv har jag ingen erfarenhet om dessa tjänster. bor ca halv kilometer från centrum och där har vi 2 st apotek, så i mitt fall skulle det inte funka, men det är bra att man kan få denna tjänst hem till lådan. men alltid bra med valfriheten.

 8. Sandra R

  Jag beställer från Apotea, billigare än i butik. Däremot kommer varorna alltid i ett stort paket som inte får plats i postlådan och därför får jag köra en mil för att hämta det. I slutändan blir det ändå billigare än att gå på apoteket.

 9. Hanna E

  Till och med jag som bor mitt i den sk civilisationen (Solna) beställer gärna från ett nätapotek. Då slipper jag passa apotekets öppettider och kan hämta paketet lite senare (vår postutlämning har öppet till kl 21). Sen går jag på apoteket när jag hinner för att jag vill gärna ha dem kvar…
  Hos apotea.se så kan man få det budat hem och då kommer det samma dag, annars är det nästa arbetsdag vilket oftast räcker, i alla fall för oss.

 10. Agneta

  Beställt från både apoteket.se och apotea.se . Får det inte plats i brevlåda (för stora förp.) får man hämta hos sitt postombud. Funkar jättebra på båda ställena. Tar 1-2 dagar. Men som jag förstår det kan man inte få hem det samma dag. Får man det hos Lloyds?

 11. mia

  Beställa hem mediciner gör man hur lätt som helst med apoteket.se och apotea.se . Ibland framktfritt också. Det enda som kan vara krångligare är när det är mediciner som är kylvara och narkotikaklassade medel

  1. Camilla

   Fast jag äter tradolan till och från för värk!
   Apoteket .se levererar inte dom per post!
   Men på apotea skickar dom tradolan direkt